Accu AGM 12V-34Ah

Schrijf de eerste review van dit product

PDF Product Info

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 158,58
Gel accu hebben ze een iets kortere levensduur, maar ze zijn dan ook goedkoper. Deze AGM accu presteert direct zonder opbouwtijd.

Maximaal aantal letters: 500

€ 158,58

Details

Het Amerikaanse MK levert diverse soorten accu's, waaronder de AGM droge accu serie. Uitstekende accu's voor in een scootmobiel, scooter, boot, fiets etc. Deze accu's zijn compleet dicht. Ze noemen dit ook wel de onderhoudsvrije accu, omdat u geen accu zuur hoeft bij te vullen. De prestaties van de AGM accu's zijn zeer goed. Ten opzichte van de MK Gel droge accu's kunnen ze minder laadcycles verduren over de complete levensduur vóór capaciteitsverlies, maar ze zijn daarentegen ook goedkoper dan de Gel versie. Het grote voordeel is dat de AGM accu's al worden geleverd vanaf 1,2Ah, wat zeer klein is. Belangrijk is om een juiste acculader te gebruiken voor een goede en lange levensduur. De plaatsing van deze droge accu kan op alle manieren met uitzondering van op kop. Ze kunnen dus ook liggend worden gemonteerd.

 

Deze 12V-34Ah accu wordt in diverse kleinere modellen scootmobielen geleverd. Hieronder een kort overzicht van modellen:

  • Invacare Leo 3 en 4 wiel
  • Pride Victory 9 en PS 
  • Shoprider 889NR
  • Shoprider GK10
  • Life en Mobility Primo 3 en 4 wiel
  • CTM 737 (Meyra)

Staat uw model er niet bij... neem vrijblijvend contact met ons op.

Extra informatie

Artikelnummer EMKACCU0034E
Opmerkingen Nee
Youtube link Nee

Klantenreviews

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. log in of registreer alstublieft.