Antislip rollen 1 meter blauw PR61660

Meer afbeeldingen

Antislip rollen - 9 meter

Schrijf de eerste review van dit product

PDF Product Info

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf € 119,95

Met de antislip rol van 9 meter lang, kunt u zelf bepalen welke maat u nodig heeft als onder uw voorwerp. De rol is dun en flexibel een zeer eenvoudig met een schaar op maat te knippen. De anti-slip rol kunt u onder producten of rondom producten plaatsen.

* Verplichte velden

Vanaf € 119,95

Details

Met de antislip rol van 9 meter lang, kunt u zelf bepalen welke maat u nodig heeft als onder uw voorwerp. De rol is dun en flexibel een zeer eenvoudig met een schaar op maat te knippen. De anti-slip rol kunt u onder producten of rondom producten plaatsen, denk bijvoorbeeld aan handvatten. Het materiaal hecht zich aan de oppervlakte en voorkomt verschuiven van kopjes, servies, snijplanken, borden enz. Na gebruik zijn de anti-slip matten gemakkelijk te verwijderen en laten geen residu achter. In 2 breedtes en 2 kleuren verkrijgbaar. Deze rollen hebben een lengte van 2 meter, maar wij hebben ook 1 of 2 meter in ons assortiment.

Tenura Anti-Slip:

Wij bieden een reeks anti-slip materialen voor gebruik in huis en instellingen. Houdt grip op droge, gladde en glibberige oppervlakken zoals tafels, werkbladen, dienbladen, handvatten en gladde vloeren. Het materiaal is vervaardigd uit siliconenrubber en bevat geen toxische stoffen. Veilig om overal te gebruiken, duurzaam en geschikt voor de vaatwasser en oven tot 250°C. Is niet-toxisch en geeft stevige grip en houvast. Het bevat geen plastificeermiddelen en is latexvrij. Het product kan gereinigd worden in de vaatwasmachine en kan in de oven gebruikt worden tot 250°C.

Kort samengevat:

  • Voor thuis en instellingen
  • Houdt grip op droge en natte oppervlakken
  • Geen toxische stoffen
  • Veilig en overal te gebruiken
  • Geen plastificeermiddelen en is latexvrij
  • Leverbaar in 2 breedte maten en 2 kleuren
  • Is 9 meter lang
  • Vaatwasmachine en oven bestendig

Extra informatie

Artikelnummer EHULKEU0005
Materiaal Siliconen
Lengte 9 meter
Breedte 20 of 40 cm
Hoogte circa 2 mm
Gebruikersgewicht NVT
Opmerkingen Leverbaar in 2 kleuren
Youtube link Nee

Klantenreviews

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. log in of registreer alstublieft.

Hier bent u wellicht ook in geïnteresseerd