Bestekset rood Alzheimer PO4200

Meer afbeeldingen

Bestekset rood

Schrijf de eerste review van dit product

PDF Product Info

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 43,95

Deze vierdelige rode bestekset is speciaal ontwikkeld voor mensen met Alzheimer. Het buigbare bestek bestaat uit een lepel, theelepel, mes en vork. De lepel, theelepel en vork zijn in de gewenste stand te buigen tot een hoek van 90°.

€ 43,95

Details

Ruim 40% van de Alzheimer patiënten lijdt aan gewichtsverlies. Er zijn verschillende oorzaken waarom zij gewicht verliezen. Het wordt voor hen steeds moeilijker om zelfstandig te eten, ze zijn vaak snel afgeleid en onrustig tijdens het eten. Deze speciaal ontwikkelde rode bestekset kan gebruikt worden ter bevordering van de eetlust bij Alzheimer patiënten en is ook ideaal voor personen met een beperkte mobiliteit in pols en vingers. Het buigbare bestek bestaat uit een lepel, theelepel, mes en vork. De lepel, theelepel en vork zijn in de gewenste stand te buigen tot een hoek van 90°. Alle producten zijn met een zachte handgreep voor een comfortabele grip en setvige grip. Het lichtgewicht bestek heeft de volgende gewichten: lepel 80 gram, theelepel 70 gram, vork 75 gram en mes 80 gram. De bestekset is geschikt voor de vaatwasmachine.

Rode kleur:

Het is wetenschappelijk aangetoond dat Alzheimer patiënten gevoeliger zijn voor de opvallende kleur rood. Ook is het voor hen moeilijk onderscheid te maken tussen verschillende kleuren. Ruim 60% van de Alzheimer patiënten heeft een afname in het vermogen om kleuren van elkaar te onderscheiden. De helft van deze mensen wordt door deze afname in het dagelijkse leven belemmerd. In ons assortiment hebben wij ook andere rode producten zoals borden en bekers.

Kort samengevat: 

  • Zacht schokabsorberend en antislip geribbeld rood handvat
  • Tot 3,5 cm verdikt
  • Flexibele ribbels voor betere grip
  • Kan in de juiste hoek worden gebogen (met uitzondering van het mes)
  • Gewicht 70 tot 80 gram
  • Ideaal voor mensen met alzheimer
  • Vaatwasmachinebestendig

Extra informatie

Artikelnummer EPO4200
Kleur Rood
Materiaal RVS
Maatvoering NVT
Lengte Circa 15 cm per stuk
Breedte Handvat dikte tot 3,5 cm
Hoogte -
Gebruikersgewicht Nee
Opmerkingen Bestaat uit 4 stuks
Youtube link Nee

Klantenreviews

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. log in of registreer alstublieft.