Carpo 2 Special Edition

Meer afbeeldingen

Carpo 2 Special Edition

Schrijf de eerste review van dit product

PDF Product Info

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf € 3.390,00

De Carpo 2 special edition scootmobiel is de nieuwe standaard als het om comfort, gemak en design gaat. Voorzien van een digitaal dashboard, zeer sportieve velgen en standaard met 90 AH accu's waarmee u zelfs de langste ritten aankan.

Vanaf € 3.390,00

Details

De Carpo 2 S.E. 4-wiel scootmobiel is een robuuste en moderne scootmobiel met ene snelheid van 15 km/h en een groot bereik van rond van 70/75 km. Deze veelzijdige scootmobiel met een volledig digitaal display en een zeer comfortabele stoel zorgt voor veel rijplezier. Standaard al zeer compleet met bijvoorbeeld dubbele spiegels, mand aan de voorzijde, lichtmetalen velgen en hoofdsteun.

Bediening en stoel

Het standaad digitale display zorgt voor eenvoudige bediening. Hierop kunt u eenvoudig de snelheid regelen en aflezen, temperatuur aflezen, conditie van de accu's zien en verlichting (zie afbeelding). Als optie is er ook het ECO dashboard leverbaar. De stuurkolom is eenvoudig traploos verstelbaar, waardoor u altijd de juiste zithouding kunt vinden. Dit wordt helemaal compleet gemaakt door de volledig instelbare stoel. De voor- en achterbumper zorgt voor extra veiligheid.

Prestaties:

De prestaties van de Carpo 2 scootmobiel zijn uiteraard ook afhankelijk van de accu's en lader. Daarom leveren wij bij onze scootmobielen de beste accu's en laders. Op deze manier haalt u het maximale uit uw scootmobiel en kunt u met vertrouwen op pad. Wij adviseren u graag over accu's en acculaders om zo de juiste combinatie te zoeken voor uw gebruik. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijbend contact met ons opnemen.

Kort samengevat:

Comfortabele scootmobiel met vering op basis van rubbers
Standaard voorzien van 90AH accu's voor lange afstands ritten.
Voorzien van digitaal dashboard met km-teller
Draagvermogen tot 150 kg
Modern design
Diverse kleuren leverbaar (standaard champagne)
Diverse acessoires leverbaar

Kom gerust langs in onze showroom om de Carpo 2 scootmobiel te zien en te proberen. Of neem contact met ons op voor een gratis demonstratie aan huis.

Extra informatie

Artikelnummer CSCAPROSE
Opmerkingen Nee
Youtube link Nee

Klantenreviews

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. log in of registreer alstublieft.