Demonstratie / Passing

Scroll naar beneden voor het contactformulier.

Aanvragen demonstratie

In onze ruime showroom hebben wij een zeer divers aanbod aan producten, maar het is niet altijd nodig om naar de showroom te komen... de showroom kan ook naar u komen! Met onze speciale demonstratiebus komen wij namelijk ook bij u thuis. De demonstratiebus is voorzien van een zeer uitgebreid aantal modellen. Uiteraard kunnen wij ook speciaal door u gewenste modellen meenemen. Op deze manier kunt u onze producten goed proberen en zien of het bij u past. Onze adviseurs helpen u graag verder. Middels het formulier hieronder kunt u eenvoudig een demonstratie aanvragen. Neemt u liever telefonisch of per mail contact met ons op, dan kan dit uiteraard ook. Hiervoor verwijzen we u naar de contactpagina.

 


Kosten thuisdemonstratie

Kosten demonstratie aan huis

U zult zich vast afvragen hoeveel een thuisdemonstratie u kost. Indien wij een afspraak met u maken voor een thuisdemonstratie, dan zijn hier geen kosten aan verbonden. Het is echter wel een feit dat wij een deel van ons assortiment uitsluiten voor demonstraties aan huis. Afhankelijk van de waarde van het product en de reisafstand, behoudt Goedmobiel zich het recht voor artikelen uit te sluiten. Vraagt u zich af welke artikelen hieronder begrepen worden, neem dan contact met ons op. Graag beantwoorden wij uw vragen en zoeken we samen met u naar een alternatieve oplossing.

 

Vrijblijvend en klantgericht

Natuurlijk vraagt u de demontratie geheel vrijblijvend aan. Wij brengen hiervoor geen kosten in rekening. Indien de demonstratie een uitzondering betreft die wel extra kosten met zich meebrengt, laten we u dit uiteraard van te voren weten. Hebt u speciale wensen, zoals bijvoorbeeld toevoegingen of aanpassingen aan het product, laat u ons dit dan van tevoren weten. We zullen dan ons best doen hierin zo volledig mogelijk te voorzien. Op deze manier denken wij met u mee en werken we samen uw eisen en wensen uit tot een product dat u aanspreekt.

 

Tijdstip van de afspraak

Wij communiceren altijd zo goed mogelijk het tijdstip waarop de adviseur langs komt. Voor de thuisdemonstratie heeft u altijd al contact gehad met uw adviseur en die zal diverse belangrijke items van het product reeds met u doornemen. Uiteraard overleggen we het tijdstip voor de afspraak van tevoren met u, zodat we langskomen op een moment dat u schikt. Zo zorgen we altijd dat we aan uw eisen voldoen en aan uw wensen tegemoet komen. Wij geven onze tijdvlakken aan in circa 2 uur. Voorbeeld: Aanstaande dinsdag 3 maart in de ochtend tussen 10:00 en 12:00 uur hebt u een afspraak met onze adviseur voor een demonstratie aan huis.

 

 


Aanvragen passing

Onze showroom biedt een zeer divers en uitgebreid assortiment aan producten, een assortiment dat direct gereed is voor gebruik en in veel gevallen zelfs op zeer korte termijn klaar is voor levering. Inclusief onze mogelijkheden tot aanpassing, komen we hiermee in bijna alle gevallen tot een oplossing die aansluit op uw wensen. Toch kan het zijn dat er wensen zijn die een product op maat vereisen. Voor een dergelijk product is het altijd mogelijk een passing aan te vragen. In sommige gevallen maken we hiervoor tevens een afspraak met een adviseur van onze leverancier. Om de agenda's op elkaar af te stemmen, raden wij u aan ruim van tevoren contact op te nemen.

 


Kosten passing

Kosten passing op maat

Service en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Aan een passing op maat zitten daarom ook geen kosten verbonden. Uiteraard is een passing vrijblijvend. Wel gaan we bij een passing uit van serieuze interesse van uw zijde. Van onze zijde zorgen wij voor uitstekend en professioneel advies op maat. Hebt u speciale wensen, zoals bijvoorbeeld toevoegingen of aanpassingen aan het product, laat u ons dit dan van tevoren weten. We zullen dan ons best doen hierin zo volledig mogelijk te voorzien. Op deze manier denken wij met u mee en werken we samen uw eisen en wensen uit tot een product dat u aanspreekt.

 

Tijdstip van de afspraak

Wij communiceren altijd zo goed mogelijk het tijdstip waarop u een afspraak met onze adviseurs heeft. Voor de passing heeft u altijd al contact gehad met uw adviseur en die zal een aantal belangrijke items van het product reeds met u doornemen. Uiteraard overleggen we het tijdstip voor de afspraak van tevoren met u, zodat u we volledig voor u klaar staan op het moment van de afspraak. Zo zorgen we altijd dat we aan uw eisen voldoen en aan uw wensen tegemoet komen. Wij geven onze tijdvlakken aan in circa 2 uur. Voorbeeld: Aanstaande dinsdag 3 maart in de ochtend tussen 10:00 en 12:00 uur hebt u een passing met onze adviseur.

 

 

 


Product op proef

Ondanks dat we bijna altijd op basis van uw eisen en wensen samen tot een goed hulpmiddel kunnen komen, zijn er uitzonderingen waarbij de beslissing even op zich laat wachten. Het kan dan prettig zijn het product eerst te proberen voor u het aanschaft. Voor een aantal producten uit ons assortiment bieden wij u graag deze mogelijkheid.  Bij aanvraag van een product op proef zullen we altijd per product en in overleg bepalen of het product in aanmerking komt voor een proefplaatsing. Helaas is dit echter niet voor alle producten mogelijk. Een aantal producten is hiervan uitgezonderd. Soms is dit alleen mogelijk tegen vergoeding. Hieronder een overzicht van de meeste uitzonderingen:

  • Verbruiksartikelen
  • Alle typen accu's, zoals AGM, GEL, Lithium etc.
  • Producten die verzegeld geleverd worden
  • Producten die om hygiënische redenen aanschaf vereisen voor gebruik, zoals bijv. diverse toilethulpmiddelen, badhulpmiddelen of bestek
  • Onderdelen
  • Producten die aan slijtage onderhevig zijn, in overleg te bepalen
  • Afgesloten abonnementen of contracten