Drempelhulp rubber 1,6 cm - Grijs

Schrijf de eerste review van dit product

PDF Product Info

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf € 48,00

Als u een rolstoel, scootmobiel of rollator gebruikt, kan het nog al eens lastig zijn om ergens binnen te komen. Dit komt vaak doordat de drempel te hoog is. Speciaal voor dit soort drempels is er deze grijze Drempelhulp van 1,6 cm hoog. Zo kunt u uw woning rolstoel, scootmobiel en rollator vriendelijk maken.

* Verplichte velden

Vanaf € 48,00

Details

Als u een rolstoel, scootmobiel of rollator gebruikt, kan het nog al eens lastig zijn om ergens binnen te komen. Dit komt vaak doordat de drempel te hoog is. Speciaal voor dit soort drempels is er de Drempelhulp. Zo kunt u uw woning rolstoel, scootmobiel en rollator vriendelijk maken, door de drempels te voorzien van een Drempelhulp. De Drempelhulp is een rubberen oprijplank, die schuin omhoog loopt. De hoogte hangt af van de hoogte van de drempel. De Drempelhulp wordt voor de ingang van de deur gelegd (met de hoge kant tegen de drempel), zodat u geleidelijk omhoog rijdt en op deze manier wel over de drempel heen kunt. Afhankelijk van de hoogte van de drempel, kan het ook erg prettig zijn om ook een Drempelhulp aan de andere kant van de drempel te hebben liggen. En hierdoor hoeft u de Drempelhulp ook niet te verplaatsen, als u weer naar buiten wilt. De Drempelhulp kan zowel voor een buiten- als voor een binnendeur geplaatst worden, maar let erop dat de hoogte per drempel kan verschillen en dus een andere maat Drempelhulp nodig is.

De Drempelhulpen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen en hoogtes, afhankelijk van uw thuissituatie. Ook kunt u kiezen voor een Drempelhulp met een lijmlaag die gelijk plakt als u de strip verwijdert, maar ook zonder lijmlaag zodat u de Drempelhulp zelf met kit kunt bevestigen of los neer kunt leggen. Daarnaast zijn de Drempelhulpen ook verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren; zwart en grijs. Dit is de Rubberen uitvoering van 1,6 cm hoog en 15 cm diep in het Grijs, u kunt aangeven of u 90 of 100 cm breedte wilt en met of zonder lijmlaag.

Kort samengevat:

  • Grijs rubberen drempelhulp, voor rolstoel, rollator of scootmobiel
  • Voor binnen- en buitendeuren
  • Hoogte: 1,6 cm
  • Diepte: 15 cm
  • Breedte: 90 of 100 cm
  • Kleur: Grijs
  • Met of zonder lijmlaag

 

Extra informatie

Artikelnummer EDRERUB0014
Kleur Grijs
Hoogte 1,6 cm
Diepte 15 cm
Opmerkingen Met en zonder lijmlaag verkrijgbaar
Youtube link Nee

Klantenreviews

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. log in of registreer alstublieft.