Steve Easy On aan- uittrekhulp steunkousen

Meer afbeeldingen

Steve+ Easy On kousen aan- en uittrekhulp

Schrijf de eerste review van dit product

PDF Product Info

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 33,95

Wereldwijd dragen miljoenen mensen, zowel jong als oud, om medische redenen therapeutisch elastische kousen. Vaak valt het niet mee om deze kousen aan of uit te trekken. De Steve+ maakt dit een stuk gemakkelijker. De Steve+ Easy On is te gebruiken voor zowel arm als been. Dit kunt u zowel liggend als zittend doen. Leverbaar in twee maten.

* Verplichte velden

€ 33,95

Details

Het nieuwe aan- en uittrekken van steunkousen voor arm en been.

Wereldwijd dragen miljoenen mensen, zowel jong als oud, om medische redenen therapeutisch elastische kousen. Vaak valt het niet mee om deze kousen aan of uit te trekken. De Steve+ maakt dit een stuk gemakkelijker. Met de Steve+ kunt u alle (steun)kousen, met of zonder hulp, makkelijk aan- en uittrekken. Dit kunt u zowel liggend als zittend doen. Tevens is de Steve+ Easy On compact mee te nemen, waardoor u hem overal kunt gebruiken. Te gebruiken voor zowel arm als been. Voor gebruik voor de arm kan het makkelijk zijn een hulp te hebben. De Steve+ Easy On is verkrijgbaar in twee maten: Small en Medium, small voor kuitomvang 30-38 cm en medium voor kuitomvang 38-46 cm.

Steve+ met hulp

Voor de medische professional en mantelzorger is Steve+ eveneens een uitkomst. U trekt elke sok en (steun)kous vrijwel zonder inspanning met groot gemak aan en uit.

Kort samengevat:

  • Eenvoudig steunkousen aan- en uittrekken
  • Te gebruiken voor zowel arm als been
  • Compact en eenvoudig mee te nemen
 

Extra informatie

Artikelnummer EHULAAN0009
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Lengte NVT
Geschikt voor Sokken, Steunkousen
Specifiek geschikt voor/bij Beperkt knijpvermogen, Beperkte handfunctie, Heupproblemen, Multiple Sclerose (MS), Obesitas, Parkinson, Reuma/Artrose, Rugproblemen, Tremoren, Zwanger
Gebruikersgewicht NVT
Opmerkingen LET OP: kleine en grote maat beschikbaar. Controleert u hiervoor de kuitomvang.
Youtube link Nee

Klantenreviews

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. log in of registreer alstublieft.