Positionering

Een goede nachtrust is erg belangrijk. Met een goed kussen kunt u tijdens het slapen een betere positie aannemen. Zo hebben wij V-kussens, Abductiekussens, Rol kussens en meer. Ook beschikken wij over het bekende voedingskussen / hoefijzerkussen. Dit kussen is voor multifunctioneel gebruik zoals ontspanning, positionering, borstvoeding en meer. Leverbaar in verschillende kleuren en maten. Heeft u vragen over 1 van onze kussens? Neem dan gerust contact met ons op.

Foto-tabel  Lijst 

1
 1.  
  80510120 Rugkussen Vitility

  Rugkussen

  € 34,95

  Dit basis rugkussen biedt ondersteuning aan de onderrug en vermindert rugklachten doordat het tevens zijdelingse steun biedt.

  Meer info
 2.  
  Beengoot Harley Original SP5414

  Harley beengoot Original

  € 64,95

  Comfortabele en ondersteunende beengoot met een stretchbare, waterdichte hoes. Het Original model is gemaakt van polyurethaan foam. Afmetingen: 61 x 16 / 7,5 x 2,5 cm. Ook verkrijgbaar in Designer versie met Visco-elastische (traagschuim) toplaag voor betere drukverdeling.

  Meer info
 3.  
  Beengoot Harley Designer traagschuim SP54133

  Harley beengoot Designer

  € 69,95

  Comfortabele en ondersteunende beengoot met een stretchbare, waterdichte hoes. Gemaakt van polyurethaan foam. Het designer model heeft een visco-elastische toplaag voor extra comfort en juiste drukverdeling.

  Meer info

Foto-tabel  Lijst 

1
Kunt u het product dat u zoekt niet vinden in de categorie Positionering? Wellicht wilt u eens kijken bij de hoofdcategorie Kussens. Indien u vragen hebt, kunt u ons uiteraard ook mailen of u kunt ons bellen op 0318-690471. Ook kunt u het contactformulier invullen op deze pagina. Bent u benieuwd naar onze openingstijden? Klik dan hier.