Rolstoel Handicare Exigo 30

Meer afbeeldingen

Rolstoel Exigo 30

Schrijf de eerste review van dit product

PDF Product Info

Beschikbaarheid: Dit is een maatproduct. Graag vertellen wij u hier meer over in onze showroom.

Vanaf

Normale prijs: € 1.999,00

Special Price € 1.799,00

Voor actief dagelijks gebruik moet een rolstoel uiteraard licht rijden, maar tevens een goede ondersteuning bieden. De Handicare Exigo 30 rolstoel voorziet hierin ruimschoots door zijn uitgebreide instelmogelijkheden.

* Verplichte velden

Vanaf

Normale prijs: € 1.999,00

Special Price € 1.799,00

Details

LET OP: de Handicare Exigo 30 is een kwalitatief zeer hoogwaardig maatproduct, dat volledig wordt aangepast aan uw wensen. De weergegeven prijs is dan ook voor het basismodel. Uiteraard stellen wij de rolstoel volledig op maat voor u af, zodat u er zeker van bent dat het product aan uw wensen voldoet. Voor meer informatie met betrekking tot prijzen en al onze mogelijkheden, neem vrijblijvend contact met ons op. Natuurlijk bent u ook meer dan welkom in onze showroom aan de Frankeneng 14 te Ede. Mocht u telefonisch contact met ons op willen nemen, dan kan dit op telefoonnummer 0318-690471.Wilt u de Handicare Exigo 30 rolstoel liever eerst eens zien en rustig proberen? Graag heten wij u dan van harte welkom in onze showroom aan de Frankeneng 14 te Ede. Wij zijn ook bereikbaar op 0318-690471.

Deze volledig instelbare Rolstoel Exigo 30 voor dagelijks gebruik draagt zorg voor uw mobiliteit in en om huis. Voorzien van ergonomische duwhandvatten, wielen met comfortabele luchtbanden, instelbare beensteunen, een zeer hoogwaardig zitkussen en een volledig instelbare comfort rug is deze rolstoel zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Gebruik van duurzame materialen en een topkwaliteit vouwframe garanderen kwaliteit en mobiliteit. Laat u overtuigen door de combinatie van topkwaliteit en volledige instelbaarheid: de Rolstoel Exigo 30.


Rolstoel Exigo 30 frame

De kwaliteit en constructie van dit volledig instelbare, topkwaliteit vouwframe zijn bepalend voor het opvallend lichte en soepele rijgedrag van de rolstoelen. Het frame garandeert flexibiliteit en is erg duurzaam.


Kort samengevat

  • Voorzien van ergonomische duwhandvatten
  • Uitgerust met instelbare beensteunen
  • Blinkt uit in topkwaliteit
  • Zeker van volledige instelbaarheid
  • Nederlandse topkwaliteit
  • 2 jaar garantie

Wilt u persoonlijk geadviseerd worden over de Handicare Exigo 30? Graag heten wij u dan van harte welkom in onze showroom aan de Frankeneng 14 te Ede. Wij zijn ook bereikbaar op 0318-690471.

Extra informatie

Artikelnummer EROLSHAN0017
Type rolstoel Allround actief / semi permanent rolstoel
Merk Handicare
Gewicht 16,1 KG
Gebruikersgewicht 140 KG
Lengte 94 cm
Breedte Zitbreedte + 18 cm
Totale hoogte 93 cm
Breedte gevouwen 31 cm
Zithoogte 41 cm
Hoogte armlegger Instelbaar, 17 cm, 18 cm, 19 cm, 20 cm, 21 cm, 22 cm, 23 cm, 24 cm, 25 cm, 26 cm, 27 cm, 28 cm, 29 cm
Zithoek instelbaar Ja
Ergonomisch instelbare rugleuning Ja
Rughoogte 45 cm
Instelbare duwhandvatten Ja
Beensteun instelbaar Ja, traploos in lengte en hoek
Optioneel verkrijgbaar Amputatiesteun, Comfort beensteun, Duwondersteuning, Elektrische inflator, Hoepelhoes, Hoofdsteun, Hoofdsteunhoes, Positioneringskussen, Positioneringsriem, Spaakbeschermers, Stokhouder, Werkblad, WheelDrive hulpaandrijving
Opmerkingen Nee
Youtube link Nee

Klantenreviews

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. log in of registreer alstublieft.

Hier bent u wellicht ook in geïnteresseerd