Splash scootmobiel schootkleed leg cape

Meer afbeeldingen

Schootkleed met uitneembare voering

Schrijf de eerste review van dit product

PDF Product Info

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 79,95

Dit Schootkleed met uitneembare voering heeft een verharde bodemplaat, waardoor de onderkant van het schootkleed minder slijtagegevoelig is. Dit schootkleed kunt u achter de rugleuning van de scootmobiel of achter het lichaam bevestigen zodat het schootkleed niet van uw schoot afglijd.

€ 79,95

Details

Dit Schootkleed met uitneembare voering heeft een verharde bodemplaat, waardoor de onderkant van het schootkleed minder slijtagegevoelig is. Dit Scootmobiel Schootkleed is voorzien van een band met een clip die u achter de rugleuning van de scootmobiel of achter het lichaam kunt bevestigen zodat het schootkleed niet van uw schoot afglijdt.

De buitenkant van het Scootmobiel Schootkleed is gemaakt van een polyester dat waterafstotend en winddicht is. Doordat de binnenzijde van het schootkleed voorzien is van een comfortabele voering van teddybont, is deze uitermate geschikt om het lichaam warm te houden. Deze voering is uitneembaar en is voorzien van drukknopen, zodat de voering gemakkelijk van het Schootkleed af te halen is. Op deze manier kunt u het Schootkleed gebruiken in alle jaargetijden. U kunt hem dan gebruiken als bescherming tegen de regen, maar ook bijvoorbeeld tegen koude rijwind.

De lengte van het Scootmobiel Schootkleed met uitneembare voering is 95 cm en de breedte is 80 cm. Dit Schootkleed met uitneembare voering wordt standaard uitgevoerd in het blauw. Ten slotte is dit product ook wel bekend als de Apron wheelchair / mobility scooter with lining.

Kort samengevat:

  • Schootkleed met verharde bodemplaat tegen slijtage
  • Bevestigen met  een band met clip, achter lichaam of rugleuning
  • Voorzien van uitneembare teddybond voering, met drukknoopsluiting
  • Geschikt voor alle jaargetijden
  • L x B = 95 x 80 cm
  • Kleur: blauw

Extra informatie

Artikelnummer ESCOACC0017
Kleur Blauw
Maatvoering 1 maat
Lengte 95 cm
Breedte 80 cm
Hoogte NVT
Gebruikersgewicht NVT
Opmerkingen Nee
Youtube link Nee

Klantenreviews

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. log in of registreer alstublieft.