Tassen

De grootste thuiszorgwinkel in de regio! 0318-690471

Winkel intereur scootmobielenInterieur winkel 2Interieur 3

Wij nodigen u uit om langs te komen in onze uitgebreide winkel. Diverse tassen voor uw scootmobiel. Wij leveren tassen voor aan de achterzijde van uw stoel, inzettassen voor in uw mand, tassen aan uw armlegger of stuurkolom en veel meer. Veel van onze tassen zijn universeel en kunnen op bijna alle scootmobielen. De bevestiging van de tas is afhankelijk van uw scootmobiel. Sommige tassen met bepaalde montage systemen kunnen alleen worden opgehangen met onze speciale beugels. Indien u wil weten of een tas op uw scootmobiel past neem dan gerust contact met ons op.

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
3
 1.  
  Rolstoeltas Léx aan armlegger blauw

  Rolstoeltas Léx

  € 16,95

  De Léx rolstoeltas voor bijvoorbeeld uw armleggers is zeer handig in gebruik. Te gebruiken op een rolstoel of scootmobiel, maar ook handig voor diverse andere toepassingen. Ideaal voor de sleutels, portemonnee, telefoon of andere spulletjes om snel bij de hand te hebben.

  Meer info
 2.  
  Rolstoeltas Máx opgehangen aan rolstoel achterzijde 1

  Rolstoeltas Léx Long

  € 23,95

  De Léx Long rolstoeltas voor bijvoorbeeld uw armleggers is zeer handig in gebruik. Te gebruiken op een rolstoel of scootmobiel, maar ook handig voor diverse andere toepassingen. Ideaal voor de sleutels, portemonnee, telefoon of andere spulletjes om snel bij de hand te hebben.

  Meer info
 3.  
  Stuurtas voor scootmobiel bevestiging met klittenband zwart

  Stuurtas voor scootmobiel

  € 24,95

  Deze stuurtas voor scootmobielen kunt u eenvoudig vastmaken aan uw stuurkolom. U kunt dan dichtbij spullen opbergen en zo veilig in het zicht houden. De tas kunt u afsluiten doormiddel van een rist. De bevestiging gaat eenvoudig met het klittenband.

  Meer info
 4.  
  Telefoonhouder scootmobiel stuur als219

  Telefoonhouder scootmobiel

  € 33,95

  De Telefoonhouder Scootmobiel is een tasje voor uw telefoon, voor aan uw scootmobiel of uw arm. Eenvoudig te bevestigen met Klittenband. Hoofdvak is afsluitbaar met een rits.

  Meer info
 5.  
  Rollator hangtas grijs

  Rollator hangtas Róx

  € 36,95

  Leuke en kleurige rollator hangtas Róx, die u gemakkelijk aan uw rollator of scootmobiel hangt . De tas heeft een extra vak voor uw portemonnee. Slimme hangtas voor de dagelijkse spulletjes. Verder heeft de tas een ritssluiting en verstelbare bevestigingslussen.

  Meer info
 6.  
  Rollator tas Tríx blauw los

  Rollator tas Tríx

  € 36,95

  Uw boodschappen blijven droog en zijn beschermd tegen nieuwsgierige blikken.Voorzien van stevige klittenbandsluiting en veiligheidsverhogende reflectiestrip.

  Meer info
 7.  
  Scootmobieltas Scoóx XS inzettas los

  Scootmobiel Scoóx XS Inzettas

  € 36,95

  De Scoóx XS inzettastas voor in uw mand voorop of achterop uw scootmobiel. Voorkomt nieuwsgierige blikken en beschermt uw boodschappen tegen de zon en regen. De tas heeft een verstevigde bodem en zijkanten en is voorzien van een klittenbandsluiting.

  Meer info
 8.  
  Scootmobieltas Scoóx XS inzettas los

  Scootmobiel Scoóx 2 Inzettas

  € 39,95

  e Scoóx 2 inzettastas voor in uw mand voorop of achterop uw scootmobiel. Voorkomt nieuwsgierige blikken en beschermt uw boodschappen tegen de zon en regen. De tas heeft een verstevigde bodem en zijkanten en is voorzien van een klittenbandsluiting.

  Meer info
 9.  
  Scootmobieltas Scoóx XS inzettas los

  Scootmobiel Scoóx 1 Inzettas

  € 39,95

  e Scoóx 1 inzettastas voor in uw mand voorop of achterop uw scootmobiel. Voorkomt nieuwsgierige blikken en beschermt uw boodschappen tegen de zon en regen. De tas heeft een verstevigde bodem en zijkanten en is voorzien van een klittenbandsluiting.

  Meer info
 10.  
  Scootmobieltas Scoóx XS inzettas los

  Scootmobiel Scoóx XL Inzettas

  € 42,95

  e Scoóx XL inzettastas voor in uw mand voorop of achterop uw scootmobiel. Voorkomt nieuwsgierige blikken en beschermt uw boodschappen tegen de zon en regen. De tas heeft een verstevigde bodem en zijkanten en is voorzien van een klittenbandsluiting.

  Meer info

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
3
Kunt u het product dat u zoekt niet vinden in de categorie Tassen? Wellicht wilt u eens kijken bij de hoofdcategorie Accessoires. Indien u vragen hebt, kunt u ons uiteraard ook mailen of u kunt ons bellen op 0318-690471. Ook kunt u het contactformulier invullen op deze pagina. Bent u benieuwd naar onze openingstijden? Klik dan hier.