Scootmobiel acculader 24V-12Ah Filon voorzijde

Meer afbeeldingen

Scootmobiel acculader 24V-2Ah

Schrijf de eerste review van dit product

PDF Product Info

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 99,00

Dit betreft een 2Ah acculader voor diverse opvouwbare scootmobielen. De acculader kan voor zowel voor een AGM als GEL accu's worden gebruikt. Houdt u er rekening mee dat de lader altijd twee 12V accu's tegelijk moet laden (serie schakeling, 24V).

€ 99,00

Details

Dit betreft een 12Ah uitleesbare acculader voor scootmobielen. De acculader kan voor zowel voor een AGM als GEL accu's worden gebruikt. Houdt u er rekening mee dat de lader altijd twee 12V accu's tegelijk moet laden (serie schakeling, 24V). Het betreft namelijk een 24V lader. Dit geldt eigenlijk voor alle scootmobielen op de markt. Wij adviseren de 2Ah acculader voor accusets van 10Ah tot 20Ah.

De acculader is voorzien van de speciale laadstekker (type XLR) die moet worden gebruikt bij de scootmobiel. Controleer of deze stekker ook voor uw scootmobiel van toepassing is. Bekijk de stekker bij de afbeeldingen van dit product.

Heeft u een ander product zoals bijvoorbeeld een  elektrische fiets waarvoor u deze lader wilt gebruiken? Let dan goed op hoeveel Volt uw fiets totaal levert. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Kort samengevat:

  • Scootmobiel lader 24V-2Ah
  • Voorzien van revalidatie laadplug XLR
  • Voor accu's van 10ah tot circa 20ah

Extra informatie

Artikelnummer ESCOLAD0008
Uitvoering Uitleesbaar
Voltage 24 Volt
Ampere (Ah) 2 Ah
Accu type AGM accu's, GEL accu's
Lengte 123 mm
Breedte 65 mm
Hoogte 40 mm
Opmerkingen Nee
Youtube link Nee

Klantenreviews

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. log in of registreer alstublieft.

Hier bent u wellicht ook in geïnteresseerd