Scootmobiel acculader 24V-8Ah Filon voorzijde

Meer afbeeldingen

Scootmobiel acculader 24V-8Ah

Schrijf de eerste review van dit product

PDF Product Info

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf € 159,00

Dit betreft een 8Ah acculader voor scootmobielen. De acculader kan voor zowel voor een AGM als GEL accu;s worden gebruikt. Houdt u er rekening mee dat de lader altijd twee 12V accu's tegelijk moet laden (serie schakeling).

* Verplichte velden

Vanaf € 159,00

Details

Dit betreft een 8Ah acculader voor scootmobielen. De acculader kan voor zowel voor een AGM als GEL accu;s worden gebruikt. Houdt u er rekening mee dat de lader altijd twee 12V accu's tegelijk moet laden (serie schakeling, 24V). Het betreft namelijk een 24V lader. Dit geldt eigenlijk voor alle scootmobielen op de markt. Wij adviseren de 8Ah acculader voor accusets van 60Ah tot 85Ah. Dit model is in 2 modellen verkrijgbaar. De uitleesbare versie kan uitgelezen worden met behulp van een speciaal apparaat. Hieruit kunt u dan het laadgedrag zien. Makkelijk bij onderhoud en laad advies vanuit uw dealer.

De acculader is voorzien van de speciale laadstekker (type XLR) die moet worden gebruikt bij de scootmobiel. Controleer of deze stekker ook voor uw scootmobiel van toepassing is. Bekijk de stekker bij de afbeeldingen van dit product.

Heeft u een ander product zoals bijvoorbeeld een  elektrische fiets waarvoor u deze lader wilt gebruiken? Let dan goed op hoeveel Volt uw fiets totaal levert. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Kort samengevat:

  • Scootmobiel lader 24V-8Ah
  • Voorzien van revalidatie laadplug XLR
  • Voor accu's van 60ah tot circa 85ah
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Extra informatie

Artikelnummer ESCOLAD0006
Voltage 24 Volt
Ampere (Ah) 8 Ah
Accu type AGM accu's, GEL accu's
Lengte 177 mm
Breedte 69 mm
Hoogte 112 mm
Opmerkingen Nee
Youtube link Nee

Klantenreviews

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. log in of registreer alstublieft.

Hier bent u wellicht ook in geïnteresseerd