Banden met velg compleet

Met een compleet wiel heeft u tijdens een rit altijd een reserve bij u. Door het complete wiel te wisselen kunt u direct verder. Houdt u er rekening mee dat er op sommige scootmobielen verschillende velgen voor en achter zitten, waardoor eenvoudig uitwisselen niet mogelijk is. Wilt u weten of wij een passende velg met band voor uw scootmobiel hebben? Neem dan gerust contact met ons op.

Momenteel zijn we nog druk bezig met het invoeren van deze producten. We willen u vragen middels het contactformulier hieronder uw vraag in te sturen. We komen hier dan z.s.m. op terug.

Helaas zijn er geen producten die voldoen aan uw selectie. Indien u het product niet kunt vinden, kunt u ons uiteraard bellen op 0318-690471. Graag helpen wij u verder.

Kunt u het product dat u zoekt niet vinden in de categorie Banden met velg compleet? Wellicht wilt u eens kijken bij de hoofdcategorie . Indien u vragen hebt, kunt u ons uiteraard ook mailen of u kunt ons bellen op 0318-690471. Ook kunt u het contactformulier invullen op deze pagina. Bent u benieuwd naar onze openingstijden? Klik dan hier.