Astorc Trailer2bike aanhangwagen voor 2 (elektrische) fietsen achter auto

Meer afbeeldingen

Astorc Scootwagen

Schrijf de eerste review van dit product

PDF Product Info

Beschikbaarheid: UITVERKOCHT!

Wilt u op pad met uw eigen scootmobiel? Wilt u geen demontabele scootmobiel aanschaffen? Wilt u uw eigen auto blijven rijden en geen grotere auto gaan rijden? Wilt u niet afhankelijk zijn van anderen? Wilt u uw zelfstandigheid behouden en uw mobiliteit vergroten?De Scootwagen van is het antwoord op al deze vragen.

Details

Momenteel is de Scootwagen niet of beperkt leverbaar. Als u vragen heeft, neem gerust contact met ons op.

Wilt u op pad met uw eigen scootmobiel? Wilt u geen demontabele scootmobiel aanschaffen? Wilt u uw eigen auto blijven rijden en geen grotere auto gaan rijden? Wilt u niet afhankelijk zijn van anderen? Wilt u uw zelfstandigheid behouden en uw mobiliteit vergroten? De Scootwagen is het antwoord op al deze vragen.

Door de Scootwagen behoudt u uw zelfstandigheid, u bent van niemand afhankelijk en u kunt gaan en staan waar en wanneer u maar wilt. Door de eenvoud van de trailer is het geen technisch en ingewikkeld apparaat, maar een simpel en praktisch gebruiksvoorwerp. De Scootwagen wordt geleverd met een duidelijke handleiding. De scootmobiel aanhangwagen is gebouwd conform de specificaties van de RDW en u heeft er geen ander rijbewijs dan rijbewijs B voor nodig.

De eenvoud van de constructie zorgt ervoor dat u de trailer in ongeveer 5 minuten zonder gereedschap in elkaar kunt zetten. Omdat de trailer is verzinkt en gepoedercoat, is een lange levensduur gegarandeerd. De eerste 2 jaar verstrekken wij op de trailers onze Astorc-garantie. Bij de scootmobiel trailer is een fietsdrager te bestellen. Deze Fietsdrager is geschikt voor het vervoer van 1 (elektrische) fiets, zodat u er met z'n tweeën op uit kunt. In combinatie met ons VPS (Vertical Parking System) kunt u de trailer gemonteerd en al heel handig stallen op relatief weinig ruimte.

Gedemonteerd kunt u de trailer opbergen in een kast op in de kofferbak van de auto. Een trailer van Astorc is inclusief alle benodigde spanbanden, alle bevestigingsmaterialen en een gebruiksaanwijzing.

Kort samengevat:

  • Eenvoudig in gebruik
  • Wordt helemaal compleet geleverd
  • Voor 1 scootmobiel en 1 fiets (elektrisch)
  • RDW-EU gecertificeerd met Chassisnummer + CoC
  • Rijbewijs B & witte kentekenplaat voldoende 
  • Inklapbaar constructie voor compact opbergen
  • 360° wendbaar d.m.v. 4-wielig onderstel (VPS) 
  • Kwaliteitsconstructie met dubbele coating 
  • Made in Holland met 2 jaar garantie
 

Extra informatie

Artikelnummer EAANAST0002
Leeg gewicht 92 KG
Max. laadvermogen 200 KG
Lengte 255 cm
Breedte 143 cm
Hoogte met klembuis 105 cm
Hoogte op de VPS 175 cm
Breedte op de VPS 143 cm
Diepte op de VPS 60 cm
Lengte laadvloer Nee
Breedte laadvloer NVT
Maximale druk op de kogel (geladen) 45 KG
Opmerkingen Nee
Youtube link Nee

Klantenreviews

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. log in of registreer alstublieft.

Hier bent u wellicht ook in geïnteresseerd