Monteur nodig?

Bent u in het bezit van een scootmobiel, maar u heeft technische problemen? Onze monteurs weten daar wel raad mee. Wij hebben al een jarenlange ervaring op het gebied van scootmobiel en andere hulpmiddelen. Geen reparatie is te gek voor ons, maar ook eventuele aanpassingen of onderhoud behoren tot de mogelijkheden. Tevens beschikken wij over diverse software systemen speciaal voor scootmobielen om deze te kunnen uitlezen en te programmeren. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Helaas zijn er geen producten die voldoen aan uw selectie. Indien u het product niet kunt vinden, kunt u ons uiteraard bellen op 0318-690471. Graag helpen wij u verder.

Kunt u het product dat u zoekt niet vinden in de categorie Monteur nodig?? Wellicht wilt u eens kijken bij de hoofdcategorie Diversen. Indien u vragen hebt, kunt u ons uiteraard ook mailen of u kunt ons bellen op 0318-690471. Ook kunt u het contactformulier invullen op deze pagina. Bent u benieuwd naar onze openingstijden? Klik dan hier.