Beaufort 10

Beaufort 10 - goedmobiel.nl

Practicomfort Beaufort 10 scootmobiel onderdelen

De Practicomfort Beaufort 10 4-wiel opvouwbare scootmobiel is gelijk aan de Beaufort 7.4 en is een stuk groter dan de andere standaard opvouwbare scootmobielen. Dit model wordt gekenmerkt door het zogenaamde dynamisch stuur voor eenhandige bediening, maar ook door zijn 4 grote wielen, ruime voetenplank, LED verlichting voor en schuifslede onder de stoel. Onder de zogenaamde accubak zitten 2 accu's gemonteerd die zeer eenvoudig kunnen worden gewisseld voor nieuwe. Alleen de kabels moeten dan worden overgezet of de neiuwe accu's. Naast accu's zijn alle andere delen los leverbaar zoals wielen, potmeters, controllers, dashboards, reservesleutels en meer.

Helaas zijn er geen producten die voldoen aan uw selectie. Indien u het product niet kunt vinden, kunt u ons uiteraard bellen op 0318-690471. Graag helpen wij u verder.

Kunt u het product dat u zoekt niet vinden in de categorie Beaufort 10? Wellicht wilt u eens kijken bij de hoofdcategorie Practicomfort. Indien u vragen hebt, kunt u ons uiteraard ook mailen of u kunt ons bellen op 0318-690471. Ook kunt u het contactformulier invullen op deze pagina. Bent u benieuwd naar onze openingstijden? Klik dan hier.