Beaufort 7.4

Beaufort 7.4 - goedmobiel.nl

Practicomfort Beaufort 7.4 scootmobiel onderdelen

De Practicomfort Beaufort 7.4 4-wiel (gelijk aan de Beaufort 10) opvouwbare scootmobiel is een stuk groter dan de standaard opvouwbare scootmobielen. Dit model wordt gekenmerkt door het zogenaamde dynamisch stuur voor eenhandige bediening, maar ook door zijn 4 grote wielen, ruime voetenplank, LED verlichting voor en schuifslede onder de stoel. Onder de zogenaamde accubak zitten 2 accu's gemonteerd die zeer eenvoudig kunnen worden gewisseld voor nieuwe. Alleen de kabels moeten dan worden overgezet of de neiuwe accu's. Naast accu's zijn alle andere delen los leverbaar zoals wielen, potmeters, controllers, dashboards, reservesleutels en meer.

Foto-tabel  Lijst 

1
 1.  
  Accuset MK AGM 12V-35Ah

  Accuset AGM 12V-35Ah

  Normale prijs: € 325,59

  Special Price € 256,00

  Deze MK AGM van 12V-35Ah is een veel gebruikte accu in de middelgrote scootmobielen. Eenvoudig te tillen door middel van het hengsel en eenvoudig te installeren. Meer info

Foto-tabel  Lijst 

1
Kunt u het product dat u zoekt niet vinden in de categorie Beaufort 7.4? Wellicht wilt u eens kijken bij de hoofdcategorie Practicomfort. Indien u vragen hebt, kunt u ons uiteraard ook mailen of u kunt ons bellen op 0318-690471. Ook kunt u het contactformulier invullen op deze pagina. Bent u benieuwd naar onze openingstijden? Klik dan hier.