Flamenco 3

Flamenco 3 - goedmobiel.nl

Practicomfort Flamenco 3 scootmobiel onderdelen

De Practicomfort Flamenco 3 scootmobiel is een vaste scootmobiel. Dit model heeft een snelheid van circa 12/15 kmh en is voorzien van luchtbanden en een basis veersysteem. Onder de zogenaamde accubak zitten 2 accu's gemonteerd die zeer eenvoudig kunnen worden gewisseld voor nieuwe. Hiervoor dient u de stoel van de scootmobiel af te halen. Daarna kunt u eenvoudig de kabels overschroeven op de nieuwe accu's. Naast accu's zijn alle andere delen los leverbaar zoals banden, wielen, potmeters, controllers, dashboard parts, reservesleutels en meer.

Helaas zijn er geen producten die voldoen aan uw selectie. Indien u het product niet kunt vinden, kunt u ons uiteraard bellen op 0318-690471. Graag helpen wij u verder.

Kunt u het product dat u zoekt niet vinden in de categorie Flamenco 3? Wellicht wilt u eens kijken bij de hoofdcategorie Practicomfort. Indien u vragen hebt, kunt u ons uiteraard ook mailen of u kunt ons bellen op 0318-690471. Ook kunt u het contactformulier invullen op deze pagina. Bent u benieuwd naar onze openingstijden? Klik dan hier.