Demo scootmobielen

Winkel intereur scootmobielenInterieur winkel 2Interieur 3

Wij nodigen u uit om langs te komen in onze uitgebreide winkel. Wij helpen u graag met de keuze van uw scootmobiel en geven advies op maat. In onze winkel hebben wij diverse modellen in zowel een 3-wiel uitvoering als een 4-wiel uitvoering, van groot tot klein en van diverse merken!

In onze showroom en bij thuisdemonstratie gebruiken wij uiteraard ook scootmobielen om een goede passing te kunnen doen. Deze zogenaamde demo modellen worden dan bij tegen een extra aantrekkelijke prijs aangeboden. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 40% op de adviesprijs! Bel ons voor het huidige aanbod van demo scootmobielen op 0318-690471. Hieronder een aantal modellen die wij momenteel ter beschikking hebben.

Foto-tabel  Lijst 

1

Foto-tabel  Lijst 

1
Kunt u het product dat u zoekt niet vinden in de categorie Demo scootmobielen? Wellicht wilt u eens kijken bij de hoofdcategorie Scootmobielen. Indien u vragen hebt, kunt u ons uiteraard ook mailen of u kunt ons bellen op 0318-690471. Ook kunt u het contactformulier invullen op deze pagina. Bent u benieuwd naar onze openingstijden? Klik dan hier.