Vaste scootmobielen - Ca. 80 km

Winkel intereur scootmobielenInterieur winkel 2Interieur 3

Wij nodigen u uit om langs te komen in onze uitgebreide winkel. Wij helpen u graag met de keuze van uw scootmobiel en geven advies op maat. In onze winkel hebben wij diverse modellen in zowel een 3-wiel uitvoering als een 4-wiel uitvoering, van groot tot klein en van diverse merken!

Onze grote scootmobielen kunt u gebruiken voor de grotere afstanden. Door het comfort en de luxe opties worden lange afstanden en plezier. De modellen zijn leverbaar in verschillende luxe varianten met diverse opties. Denk hierbij aan verschillende veersystemen, luxe stoelen, digitaal dashboard, cruise control en veel meer. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op of vraag onze brochure aan.

Foto-tabel  Lijst 

1

Foto-tabel  Lijst 

1
Kunt u het product dat u zoekt niet vinden in de categorie Vaste scootmobielen? Wellicht wilt u eens kijken bij de hoofdcategorie Scootmobielen. Indien u vragen hebt, kunt u ons uiteraard ook mailen of u kunt ons bellen op 0318-690471. Ook kunt u het contactformulier invullen op deze pagina. Bent u benieuwd naar onze openingstijden? Klik dan hier.