Doge producten

De Doge producten staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, comfort en zelfstandigheid. Als dealer van het merk Doge beschikken wij over de diverse modellen van dit merk. Doge besteed veel tijd een aandacht aan vormgeving en comfort. Daarnaast zijn alle sta-op stoelen elektrisch te bedienen met een afstandsbediening. Tevens kunnen zijn ook stoelen volledig op maat maken om de gebruiker comfortabel en gezond te laten zitten. Wilt u meer weten over de Doge sta-op stoelen? Neem gerust contact met ons op over het diverse aanbod.

Helaas zijn er geen producten die voldoen aan uw selectie. Indien u het product niet kunt vinden, kunt u ons uiteraard bellen op 0318-690471. Graag helpen wij u verder.

Kunt u het product dat u zoekt niet vinden in de categorie Doge producten? Wellicht wilt u eens kijken bij de hoofdcategorie Sta op stoelen. Indien u vragen hebt, kunt u ons uiteraard ook mailen of u kunt ons bellen op 0318-690471. Ook kunt u het contactformulier invullen op deze pagina. Bent u benieuwd naar onze openingstijden? Klik dan hier.