Luxe stoelen

Onze collectie van luxe sta-op stoelen, zijn producten die voorzien zijn van meerdere motoren en een uitgebreide keuze van stoffen en maten. Diverse producten kunnen in deze klasse ook op maat worden gemaakt. Op het gebied van stoffen heeft u een keuze uit meer dan 150 stoffen zoals leder, kunstleder, Niroxx en veel meer. U kunt zelfs een eigen stof aanleveren, waar de stoel dan van wordt gemaakt. Wilt u een afspraak maken bij ons in de showroom, of een geheel vrijblijvende thuis demonstratie van een specifiek model? Neem dan gerust contact met ons op.

Helaas zijn er geen producten die voldoen aan uw selectie. Indien u het product niet kunt vinden, kunt u ons uiteraard bellen op 0318-690471. Graag helpen wij u verder.

Kunt u het product dat u zoekt niet vinden in de categorie Luxe stoelen? Wellicht wilt u eens kijken bij de hoofdcategorie Sta op stoelen. Indien u vragen hebt, kunt u ons uiteraard ook mailen of u kunt ons bellen op 0318-690471. Ook kunt u het contactformulier invullen op deze pagina. Bent u benieuwd naar onze openingstijden? Klik dan hier.