Stoelen op maat

Bij ons kunt u ook terecht voor sta-op stoelen die volledig op maat worden gemaakt. De zithoogt, zitbreedte, zitdiepte, armlegger hoogte en veel meer elementen kunnen naar de juiste zitpositie worden bepaald. Met behulp van onze zogeheten passtoel, meten wij voor u de juiste stoel op. Een sta-op stoel op maat heeft altijd een groot assortiment aan stoffen. Naast het maatwerk kunnen wij ook diverse aanpassingen leveren zoals een armlegger voor een zijwaartse transfer, drempelzit, verschillende schuimsoorten, kyphose, cva lendesteun, hoofd- of schouderpelot en veel meer. Vraag ons naar de diverse mogelijkheden of bel ons op 0318-690471.

Helaas zijn er geen producten die voldoen aan uw selectie. Indien u het product niet kunt vinden, kunt u ons uiteraard bellen op 0318-690471. Graag helpen wij u verder.

Kunt u het product dat u zoekt niet vinden in de categorie Stoelen op maat? Wellicht wilt u eens kijken bij de hoofdcategorie Sta op stoelen. Indien u vragen hebt, kunt u ons uiteraard ook mailen of u kunt ons bellen op 0318-690471. Ook kunt u het contactformulier invullen op deze pagina. Bent u benieuwd naar onze openingstijden? Klik dan hier.