Steve Plus aan- uittrekhulp steunkousen en compressiekousen

Meer afbeeldingen

Steve+ steunkousen aan- en uittrekhulp

Schrijf de eerste review van dit product

PDF Product Info

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 79,95

Wereldwijd dragen miljoenen mensen, zowel jong als oud, om medische redenen therapeutisch elastische kousen. Vaak valt het niet mee om deze kousen aan of uit te trekken. De Steve+ maakt dit een stuk gemakkelijker. Met de Steve+ kunt u alle steunkousen en compressiekousen, met of zonder hulp, makkelijk aan- en uittrekken. Dit kunt u zowel liggend als zittend doen. Tevens is de Steve+ eenvoudig volledig te demonteren en is hij compact mee te nemen, waardoor u hem overal kunt gebruiken. Leverbaar in twee maten.

* Verplichte velden

€ 79,95

Details

Het nieuwe aan- en uittrekken van steunkousen voor arm en been.

Wereldwijd dragen miljoenen mensen, zowel jong als oud, om medische redenen therapeutisch elastische kousen. Vaak valt het niet mee om deze kousen aan of uit te trekken. De Steve+ maakt dit een stuk gemakkelijker. Met de Steve+ kunt u alle steunkousen en compressiekousen, met of zonder hulp, makkelijk aan- en uittrekken. Dit kunt u zowel liggend als zittend doen. Tevens is de Steve+ eenvoudig volledig te demonteren en is hij compact mee te nemen, waardoor u hem overal kunt gebruiken. De Steve+ is verkrijgbaar in twee maten: Small en Medium, small voor kuitomvang 30-38 cm en medium voor kuitomvang 38-46 cm.

Steve+ met en zonder hulp

Omdat u met de Steve+ niet hoeft te bukken, kan zelfs de gebruiker met reuma of artritis deze aantrekhulp gebruiken. Dit maakt de Steve uitermate geschikt voor de gebruiker met een verminderde handfunctie. Voor de medische professional en mantelzorger is Steve+ eveneens een uitkomst. U trekt elke sok en (steun)kous vrijwel zonder inspanning met groot gemak aan en uit.

Ruime maatvoering en nagenoeg geen slijtage

Steve+ is er in meerdere maten waardoor hij altijd goed aansluit. Daardoor geeft de kous meer steun en is er nauwelijks sprake van slijtage.

Kort samengevat:

  • Eenvoudig steunkousen en compressiekousen aan- en uittrekken
  • Wordt vaak vergoed door de zorgverzekeraar
  • Gemakkelijk uit elkaar te halen en mee te nemen

 

 

Extra informatie

Artikelnummer EHULAAN0008
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Lengte 45 - 71 cm
Geschikt voor Sokken, Steunkousen
Specifiek geschikt voor/bij Beperkt knijpvermogen, Beperkte handfunctie, Heupproblemen, Multiple Sclerose (MS), Obesitas, Parkinson, Reuma/Artrose, Rugproblemen, Tremoren, Zwanger
Gebruikersgewicht NVT
Opmerkingen LET OP: kleine en grote maat beschikbaar. Controleert u hiervoor de kuitomvang.
Youtube link Nee

Klantenreviews

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. log in of registreer alstublieft.

Hier bent u wellicht ook in geïnteresseerd