Passieve tillift Invacare Birdie Compact tot 150 kg

Meer afbeeldingen

Tillift Birdie Compact

Schrijf de eerste review van dit product

PDF Product Info

Beschikbaarheid: Voorraad? Bel 0318-690471

€ 3.195,00

Wanneer u problemen hebt met een transfer, een overgang, van bijvoorbeeld bed naar (rol)stoel, kan een tillift de juiste oplossing zijn.

€ 3.195,00

Details

Wanneer u problemen hebt met een transfer, een overgang, van bijvoorbeeld bed naar (rol)stoel, kan een tillift de juiste oplossing zijn. Deze passieve tillift, de Invacare Birdie Compact, biedt u de mogelijkheden om deze transfers weer te maken. Het verschil met de gewone Birdie is het lagere draaggewicht van deze lift (150 kg) en het compactere formaat. Hierdoor is de lift in kleine ruimtes eenvoudiger te bedienen.

Deze lift biedt maximale ruimte voor de cliënt, zelfs wanneer deze in de hoogste positie staat, waarmee hij zorg draagt voor een comfortabele lift en transfer. Dankzij de grote bewegingsvrijheid is het plaatsen van een cliënt in een bed of (rol)stoel zeer eenvoudig voor de verzorger. Door de grote ruimte ervaart de cliënt maximaal comfort. De knieën en benen komen namelijk niet in de buurt van de motor of het frame van de lift, waardoor het risico op knieblessures beperkt wordt. De zorgverlener bedient de lift eenvoudig door middel van de meegeleverde afstandsbediening. Daarnaast is de lift eenvoudig te verrijden en te manoeuvreren met de hoge kwaliteit wielen van 75 mm. Wanneer u af en toe een drempel over moet met de lift, is het praktischer de lift te bestellen met grotere wielen van 100 mm. Ten slotte bergt u de lift eenvoudig op doordat hij gemakkelijk in te klappen is, hiervoor is namelijk geen gereedschap vereist.

Liftmatten

Voor het juiste gebruik van de tillift is een liftmat of tilband benodigd. Deze liftmatten zijn te bestellen in diverse maten en uitvoeringen. Hier wordt de zorgvrager, vanuit liggende positie, opgelegd en daarna opgetild, zodat men verzekerd is van een comfortabele transfer. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale liftmatten voor een transfer naar het toilet. Voor instellingen en zorghuizen is het gebruik van een weegschaal bij dit product ook mogelijk. Deze wordt eenvoudig tussen de lift en de liftmat bevestigd, zodat de cliënt hiermee gewogen kan worden.

Kort samengevat:

  • Passieve tillift
  • Draaggewicht 150 kg
  • Diverse tilbanden/liftmatten verkrijgbaar
  • Geschikt voor thuissituatie en zorginstelling

Extra informatie

Artikelnummer ELIFTIL0004
Type patiëntenlift Passieve tillift
Tillift merk Invacare
Tillift model Birdie Compact
Lengte 100 cm
Breedte 53 cm
Hoogte 188 cm
Gevouwen hoogte 48 cm
L x B basis 100 x 53 cm
Opvouwbaar Ja
Hoogte arm van 51 tot 159 cm
Pootspreiding Voetbediening, Optioneel handbediening
Totale breedte (open) 89 cm
Certificering CE-keurmerk, EN ISO 10535
Juk opties 2-punts juk, 4-punts juk, 2-punts Quick Release juk, 4-punts Quick Release juk, 2-punts juk met Weegschaal
Transfers per lading 40 cycles
Diameter wiel 75 mm, Optioneel 100 mm
Gebruikersgewicht 150 kg
Opmerkingen LET OP: de tilband dient u los bij te bestellen, deze is niet inbegrepen
Youtube link Nee

Klantenreviews

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. log in of registreer alstublieft.