Systemromedic transferhulp ReTurn 7500i voorzijde

Meer afbeeldingen

Transferhulp Systemromedic ReTurn 7500i

Schrijf de eerste review van dit product

PDF Product Info

Beschikbaarheid: 3 - 5 dagen levertijd

Vanaf € 1.099,00

De ReTurn is een multifunctioneel draai- en transferplatform en een veel gebruikt revalidatie hulpmiddel. Bij zorgvragers die nog steeds over enige kracht beschikken, stimuleert ReTurn het natuurlijke bewegingspatroon als zij vanuit een zittende naar een staande positie willen veranderen.

Vanaf € 1.099,00

Details

De ReTurn is een multifunctioneel draai- en transferplatform en een veel gebruikt revalidatie hulpmiddel. Bij zorgvragers die nog steeds over enige kracht beschikken, stimuleert ReTurn het natuurlijke bewegingspatroon als zij vanuit een zittende naar een staande positie willen veranderen. Hiermee versterkt dit hulpmiddel tegelijkertijd bepaalde spiergroepen.

Veiligheid

ReTurn zorgt voor een veilige en actieve transfer als de zorgvrager op moet staan en verplaatst moet worden naar een bed, rolstoel of een toilet. Tevens kan dit hulpmiddel gebruikt worden om de client te helpen bij het naar achteren plaatsten in de stoel. Transferplatform, compleet met standaard opstabeugel, met een opening voor het vasthaken van een eventuele ReTurnBelt (adives).

Voor de zorgverlener is dit een eenvoudige handeling, waardoor zware tilhandelingen worden vermeden. ReTurn is leverbaar in drie modellen, alle ontworpen voor handig manoeuvreren en gebruik in kleine ruimtes. Het hulpmiddel is bovendien gemakkelijk te (de)monteren voor transport en opslag. De ReTurn transfer hulpmiddelen zijn zeer professionele producten van de hoogste kwaliteit.

Accessoires

Voor de ReTurn 7500i zijn er diverse accessoires leverbaar. De 7500i is voorzien van een extra uitsparing voor het vasthaken van de ReTurn Belt. Deze belts hebben wij ook los in ons assortiment. Ook hielbanden en extra padding voor de benen op aanvraag.

Kort samengevat:

  • Voor zittende naar staande positie
  • Soepel en makkelijk te verrrijden
  • De beensteunen zijn verstelbaar in hoogte en breedte
  • Diverse originele accessoires voor verkrijgbaar
  • Van hoge kwaliteit

Extra informatie

Artikelnummer E7500I
Kleur Rood
Uitvoering Universeel
Materiaal Nylon
Maatvoering XXS
Lengte 69 cm
Breedte 57 cm
Hoogte 115 cm
Gebruikersgewicht 150 kg
Opmerkingen Nee
Youtube link Nee

Klantenreviews

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review schrijven. log in of registreer alstublieft.