Garantie

Garantie


U wilt een kwalitatief hoogstaande traplift?

Wij produceren onze trapliften met de grootst mogelijke zorg. Wij staan in voor de kwaliteit van onze trapliften en wij zijn dan ook trots op onze producten. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we onze trapliften in de loop der tijd kunnen optimaliseren. Onze trapliften worden met de grootst mogelijke zorg geproduceerd. Wij zijn trots op onze producten en staan in voor de kwaliteit van onze trapliften. Onze bedrijfsprocessen zijn ISO gecertificeerd. Zo wordt de kwaliteit van onze trapliften gewaarborgd. Voor uw en onze tevredenheid monitoren wij dit proces continu.

 

Wanneer heb ik garantie op mijn traplift?

Natuurlijk wordt uw traplift standaard met garantie geleverd. Standaard bedraagt de garantietermijn voor uw traplift 2 jaar. Krijgt uw lift binnen deze periode een storing, wordt dit uiteraard door onze monteur hersteld. Accu´s en batterijen worden geleverd met een half jaar garantie. Wilt u de garantietermijn uitbreiden? Dit kan met een servicecontract. Onze adviseur vertelt u graag meer over servicecontracten.

 

Hebt u toch een storing met uw traplift?

Ondanks onze inspanningen is het altijd mogelijk dat er toch iets gebeurt met uw lift waardoor er een storing zou kunnen ontstaan. In dat geval is het fijn om ervan verzekerd te zijn dat wij 24/7 bereikbaar zijn op het storingsnummer 072 576 88 80.