Service

Service


Behoud uw traplift met onderhoud

Met een Handicare traplift kunt u rekenen op een uitstekende service. De servicedienst van Handicare is een 24-uurs servicedienst met monteurs door heel Nederland.

Uiteraard heeft uw traplift onderhoud nodig, net als veel andere elektrische apparaten. U kunt de levensduur van de traplift garanderen met een onderhoudsbeurt. Wij hebben in onze trapliften zoveel mogelijk onderhoudsvrije materiaen verwerkt. Desondanks adviseren wij de traplift minimaal één keer per jaar door ons te laten onderhouden. Zo bent u in de toekomst verzekerd van een permamente werking en wordt het behoud van uw traplift gegarandeerd.

Onze producten worden gefabriceerd en gemonteerd conform onze kwaliteitsrichtlijnen. Toch kan het voorkomen dat er een storing optreedt. Zo'n storing komt altijd op een ogenblik dat u zeer slecht uit komt. Wij van Handicare hebben servicemonteurs die uw traplift zelfs midden in de nacht zal repareren.

U kunt de service op uw lift uitbreiden door een onderhoudscontract af te sluiten. Nadat de garantie op uw lift verlopen is, na twee jaar, heeft u nog steeds recht op onderhoud van uw traplift.

 

Waarom een servicecontract?

Met een servicecontract verzekert u zich van 24/7 deskundige service. Graag licht de trapliftadviseur onze servicecontracten toe. We zorgen er voor dat u iedere dag met de lift de trap op en af kunt. Naast het verrchten van onderhoud aan uw traplift lossen wij eventuele storingen op.

 

Wilt u meer weten over onze servicecontracten?

Voor meer informatie over servicecontracten, producten en diensten kunt u altijd contact met ons opnemen.