Kopen of huren

Kopen of huren


Hoe zit dat met de financiƫn?

Uiteraard wilt u bij de aanschaf van een lift weten hoe u er financieel uitkomt. Misschien heeft u nog geen idee wat de prijs voor een traplift ongeveer is. Deze kosten hoeven echter niet altijd voor uw eigen rekening te zijn. Voor zaken als een traplift zijn diverse Nederlandse regelingen, zoals:

 

Wilt u een tijdelijke traplift?

Als u de stoeltraplift niet definitief wilt hebben, maar tijdelijk wilt gebruiken, kunt u er ook voor kiezen de traplift te huren.

 

Wilt u een tweedehands traplift?

In bepaalde gevallen kunt u bij ons een tweedehands traplift kopen. Bijvoorbeeld als u rekening moet houden met een beperkt budget kan dit een goede oplossing zijn. Tegenwoordig kunt u via internet ook tweedehands trapliften kopen. Een traplift is echter een maatproduct. Dit houdt in dat de traplift vaak per trap verschillend is. Daarom raden wij het kopen van een traplift via internet niet aan.

Of u nu besluit een traplift te kopen of te huren, bij ons kunt u altijd terecht voor uw Handicare traplift!

Wilt u meer weten over hoe het koopproces verloopt? Bekijk dan onze film. Hierin leggen wij u kort uit hoe het proces van het eerste contact met de adviseur tot de installatie verloopt.

 

Hoe koop ik een traplift?


Bekijk hieronder het koopproces!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kopen of huren

Contact Informatie

* Verplichte velden