Huren

Huren


Traplift huren.

Traplift huren

Bij Handicare trapliften kunt u ook een gebogen of een rechte traplift huren. Uiteraard tegen een scherp tarief. Bovendien geniet u natuurlijk meteen van onze uitstekende service.

 

Wat kost het huren van een traplift?

De huur van een traplift hangt af van het type traplift dat u wilt huren. De huur van een rechte traplift begint bij een maandbedrag rond de € 90,- (inclusief BTW). Een eerste aanbetaling is niet vereist, wel vragen wij een borg van € 350,-. Ook voor uw trap met bochten kunt u een traplift huren. De huur begint hiervoor vanaf € 140,- per maand, uiteraard inclusief BTW). Hiervoor is een eerste betaling vanaf € 1.800,- (inclusief BTW) vereist.

 

De minimale huurperiode voor alle trapliftmodellen bedraagt 12 maanden. Welke traplift u ook kiest, onderhoud is gewaarborgd en valt binnen de maandelijkse huurtermijn. Onze adviseur komt graag bij u thuis om meer te vertellen over de voorwaarden en prijzen voor uw specifieke trapsituatie. Uiteraard krijgt u dezelfde uitstekende service als wanneer u koopt.

 

Kan ik voor elk type trap een traplift huren?

Wij verhuren zowel trapliften voor rechte trappen als voor trappen met bochten. U dient er echter wel rekening mee te houden dat er een beperkte keuze kan zijn in model en kleur van onze huurtrapliften. Dit omdat het keuzeaanbod afhankelijk is van de marktvraag en van het marktaanbod.

 

Een traplift huren? Of toch liever kopen?

Wilt u de lift permanent gebruiken, dan is het zeer waarschijnlijk een betere optie de traplift te kopen dan deze te huren. In veel gevallen bent u dan namelijk voordeliger uit. Onze trapliftadviseur vertelt u graag meer over onze mogelijkheden. Dit uiteraard volledig kosteloos en vrijblijvend. Bovendien stelt hij een offerte voor u op zodat u de diverse opties in alle rust kunt overwegen.

De kans is groot dat u de prijs nogal tegen vindt vallen. Bedenk echter ook dat de uiteindelijke aanschafprijs van een lift dankzij regelingen als de WMO, het PGB en/of de Belastingaftrek lager uit kan vallen dan u in eerste instantie verwacht.