Prijs

Prijs


Traplift prijs.

Traplift prijs

Wat kost een traplift?

De prijs van een traplift is afhankelijk van veel factoren. Een traplift is maatwerk, want iedere trap is anders. Dat is de reden dat er geen standaardprijs bestaat. Wij bepalen de prijs namelijk aan de hand van de lengte van uw trap, het aantal bochten en uiteraard de gewenste opties. De verschillende keuzes worden bepaald door de aanwezige situatie en de gebruiker. Wilt u weten wat een traplift voor uw situatie kost, kunt u het beste een afspraak maken met onze trapliftadviseur.

 

Wat is de prijs waar ik aan moet denken?

Uiteraard kunnen wij u een grove prijsindicatie geven: De prijs van een traplift begint bij zo'n € 2.795,-, incl. BTW. Dit is de prijs voor een rechte trap. Dan heeft u een standaarduitvoering voor één verdieping. De prijs voor een traplift met bocht bedraagt maximaal € 9.000,-, incl. BTW. Deze prijs betreft een basisuitvoering van een traplift met bochten voor één verdieping.

 

Hoe houd ik de prijs van mijn traplift zo laag mogelijk?

In Nederland zijn er diverse opties om de aanschaf van uw traplift financieel zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo kunt u in sommige gevallen in aanmerking van de WMO of het PGB komen. Verder zijn er ook fiscale regelingen waardoor u de kosten van een traplift af kunt trekken. Bent u op zoek naar een oplossing voor de korte termijn, kunt u overwegen een traplift te huren.

Uiteraard doen wij er alles aan om de kostprijs van onze trapliften laag te houden, zonder hierbij afbreuk te doen aan de kwaliteit van ons product.

Hoe betaal ik de traplift?

Wanneer u een traplift aanschaft, zijn er verschillende manieren om voor de betaling zorg te dragen. Hieronder de verschillende opties:

  • U betaalt uw traplift zelf

  • U kunt ervoor kiezen uw traplift zelf te betalen, in één keer. Op die manier hebt u uw lift snel en zeer eenvoudig. In sommige gevallen kunt u de kosten die u gemaakt heeft voor uw traplift vervolgens bij de belastingdienst indienen als aftrekpost. Voorheen was dit altijd mogelijk, controleert u dit altijd even met uw belastingadviseur.

  • U betaalt uw traplift met subsidie

  • Verder zijn er in Nederland mogelijkheden om uw lift met subsidie aan te schaffen. Zo kunt u in bepaalde gevallen gebruik maken van het PGB of de WMO. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op met uw gemeente.

  • U financiert uw traplift

  • Wilt u uw traplift bij ons financieren? In klantspecifieke gevallen is dat bij ons ook mogelijk. Wilt u weten of dit ook voor u een optie is, neem dan contact met ons op.

 

Kostprijs van een traplift

Ons productieproces is zo efficiënt mogelijk ingericht en wij zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om het productieproces nog verder te verbeteren. Op deze manier houden wij de productiekosten zo laag mogelijk. Dankzij een efficiënte inrichting van ons transportproces zijn onze transportkosten ook laag. Zo kunnen wij u een lage kostprijs van onze traplift garanderen.

 

Bespreken welke mogelijkheden er voor u zijn?

Graag komt onze adviseur bij u thuis om kennis met u te maken en uw situatie te beoordelen indien u wilt weten hoeveel een lift in uw huis kost. Dit is uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend. In overleg met u zal hij tijdens het bezoek een offerte voor u maken. Neem contact met ons op als u een afspraak wilt maken.