Tweedehands

Tweedehands


Tweedehands traplift

Tweedehands traplift

Is het verstandig om een tweedehands traplift te kopen?

Als uw budget beperkt is, kan een tweedehands traplift voor u een een ideale oplossing zijn. Handicare biedt in sommige gevallen tweedehands trapliften aan. Hierin zijn wij echter wel afhankelijk van het aantal tweedehands trapliften dat bij ons terugkomt. Wij hebben dus niet altijd een even uitgebreid assortiment gebruikte trapliften. Het kan dan ook zijn dat uw eerste keuze bij een gebruikte traplift (tijdelijk) niet voorradig is.

 

Welke delen van een tweedehands traplift worden hergebruikt?

Een traplift is een product dat op maat moet worden gemaakt. Daarom kunnen wij niet alle onderdelen opnieuw gebruiken. De rail is sowieso altijd nieuw; deze meten wij bij u thuis in. Dit is maatwerk en het vraagt om grote precisie. Onze monteurs en adviseurs hebben een speciale opleiding gevolgd om ervoor te zorgen dat de trapliftrail ook daadwerkelijk op uw trap past en dat deze volledig veilig in gebruik is. Omdat deze rail is ingemeten voor de ene trap is deze niet te gebruiken voor een andere trap. Dit is de reden dat het zo belangrijk is een uitstekend geschoolde trapliftadviseur de trap op te laten meten. Hiermee wordt uw veiligheid gegarandeerd.

Als u kiest voor een gebruikte traplift, zijn de trapliftstoel en motorunit, in tegenstelling tot de rail, wel tweedehands. Het assortiment stoelen hangt hierbij af van het aanbod vanuit de markt. Om deze reden kan de voorraad beperkt zijn. Uiteraard wordt uw tweedehands traplift geleverd met één jaar garantie. De prijs van uw tweedehands traplift hangt af van de trapsituatie en uw persoonlijke wensen.

 

Voldoet een gebruikte traplift aan de veiligheidseisen?

Uiteraard is de kwaliteit van onze tweedehands trapliften niet minder dan die van onze nieuwe trapliften. De gebruikte traplift wordt helemaal nagekeken en is weer als nieuw. Pas wanneer de traplift voldoet aan onze kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften, wordt hij ingezet om opnieuw gebruikt te worden.

 

Andere mogelijkheden en persoonlijk advies

Als u gaat verhuizen of u wilt uw traplift om een andere reden laten demonteren, kunnen wij dit voor u doen. Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden indien u interesse hebt.

Hebt u verhuisplannen? Lees dan meer over onze verhuisbare traplift. Wilt u de mogelijkheden van een tweedehands traplift bespreken? Als u wilt weten of een tweedehands traplift een optie is voor u, komt onze adviseur graag bij u thuis om uw situatie te beoordelen en kennis te maken. Onze adviseur kan ook gelijk een prijsopgaaf maken. Als u een afspraak wilt maken, neemt u dan contact met ons op.