Via Marktplaats

Via Marktplaats


Traplift via Marktplaats

Traplift via Marktplaats

Is het verstandig een traplift via Marktplaats te kopen?

Dankzij het internet is het tegenwoordig erg eenvoudig om producten te vinden. Ook op internet zijn trapliften te vinden. Ook gebruikte trapliften. Marktplaats is een goed voorbeeld van een site waar tweedehands trapliften aangeboden worden. Bent u op zoek naar een voordelige oplossing, dan lijkt een gebruikte traplift via Marktplaats een goed idee. Vaak bent u echter in veel gevallen voordeliger uit wanneer u zich van tevoren goed laat informeren door een goede leverancier.

 

Is het mogelijk een (tweedehands) traplift van Marktplaats zelf in elkaar te zetten?

Schaft u een traplift aan via bijvoorbeeld Marktplaats, zult u zelf aan de lift moeten sleutelen. Hoe kundig en technisch onderlegd u ook bent, de installatie zal niet slagen omdat de rail niet op uw trap past. Verwijderen, vervangen of toevoegen van een stuk rail is niet mogelijk en brengt uw veiligheid in gevaar. U heeft dus altijd een nieuwe rail nodig voor uw traplift.

 

Waarom moet een tweedehands rail vervangen worden door een nieuwe?

Een traplift is maatwerk. Een tweedehands rail i daarom niet op een andere trap te monteren. Handicare kan dit ook niet. Een rail op maat vraagt geavanceerde technieken die de veiliheid van de traplift garanderen. Deze op maat gemaakte rail wordt dan geïnstalleerd door onze monteur. Deze heeft hier een lange en gedegen opleiding voor gevolgd.

Service en installatie van een traplift vereist dan ook zeer specifieke productkennis. Op deze manier kunnen wij de veiligheid van de lift en van u als gebruiker garanderen.

 

Andere oplossingen behalve Marktplaats

Uiteraard heeft u zo uw eigen redenen om via Marktplaats een traplift aan te willen schaffen. Behalve Marktplaats zij er echter ook andere oplossingen. In sommige gevallen kunnen wij, afhankelijk van onze voorraad, ook een tweedehands traplift aanbieden. De rail wordt dan deskundig voor u ingemeten en geïnstalleerd en u krijgt een tweedehands motorunit en stoel. Bovendien krijgt u één jaar garantie.

 

Financiële oplossingen

In sommige gevallen kunt u gebruik maken van het PGB of de WMO. Ook via de Belastingdienst is er een mogelijkheid van belastingaftrek. Voor uitgebreide informatie over financiële opties en tegemoetkomingen verwijzen wij u naar deze pagina.