Freelift Rembrandt

Freelift Rembrandt


Traplift voor trap met bocht

Freelift Rembrandt

De traplift voor de binnenzijde/spilzijde van uw trap.

De Freelift Rembrandt is speciaal ontwikkeld om aan de binnenzijde van uw trap geplaatst te worden. Dit wordt ook wel de spilzijde genoemd. De binnenbocht van uw traplift is vaak een wat steilere bocht. Dankzij het unieke ontwerp vormt deze helling geen enkel probleem voor deze traplift. De Freelift Rembrandt is de oplossing voor als u een spil- of draaitrap hebt!

 

Welke gemakken biedt de Freelift Rembrandt?

De Freelift Rembrandt wordt op het gedeelte van de trap geplaatst dat niet belopen wordt. Medetrapgebruikers houden hierdoor voldoende ruimte over op de trap zodat deze veilig en goed beloopbaar blijft. Voor uw spiltrap is dit dus de ideale traplift. Op de Freelift Rembrandt kunnen verschillende typen stoelen worden geplaatst. Zo kunt u uw eigen keuze maken, aangepast op uw interieur. Bovendien kunt u uw lift voorzien van één van de handige extra functies.

 

Wat is voor u de beste trapliftstoel?

Voor de Freelift Rembrandt levert Handicare drie verschillende stoelen: de Elegance, Plus of Classic stoel. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor deze altijd in uw intereur passen! Zelf kunt u een keuze maken uit ons uitgebreide assortiment comfortabele stoelen voor onze Freelift trapliften.

Elegance stoel

De nieuwe Elegance trapliftstoel zorgt voor een harmonieuze combinatie van verfijnd comfort en elegant design. Het comfort blijkt onder andere uit de extra zachte zitting. Om de zitting breder te maken kunt u de armleuningen ook verder uit elkaar plaatsen. De Elegance trapliftstoel heeft een stijlvolle bekleding met een luxueuze uitstraling. De stoel is zeer duurzaam en eenvoudig te reinigen door de beschermende laag van de bekleding.

De Elegance trapliftstoel is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

 

 

 

Plus stoel

Een eenvoudig en stijlvol ontwerp. De Plus stoel biedt u gemak tegen een basisprijs. Deze stoel is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Bovendien hebt u de keuze uit een slijtvaste, stoffen bekleding of een bekleding met leernerf in de kleur crème.

De Plus trapliftstoel is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

 

 

 

Classic stoel

De Classic trapliftstoel is een ergonomisch gevormde stoel met een hoog zitcomfort. Deze hoogwaardige stoel is ontwikkeld in samenwerking met fysio- en ergotherapeuten. De Classic stoel wordt gekenmerkt door een luxe kunststof bekleding met leernerf, die eenvoudig te reinigen is.

De Classic trapliftstoel is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

 

 

 

Functies


Handicare trapliften biedt u verschillende opties voor de Freelift Rembrandt, afhankelijk van welke stoel u kiest.

 

Draaifunctie

Handicare levert alle stoelen standaard met een handmatige draaifunctie. De draaifunctie zorgt ervoor dat de stoel in de richting van de overloop draait. Op deze manier kunt u gemakkelijker afstappen.

Als extra optie kunnen zowel de Classic als de Elegance stoel voorzien worden van een automatische draaifunctie, ook wel autoswivel genoemd.

 

Inklapbaar

Alle stoelen zijn uitgerust met een opklapbare voetenplank, zitting en armleuningen. Zo blijft er meer ruimte voor andere trapgebruikers wanneer u de traplift niet gebruikt.

 

Diverse uitlopen van de rail

De Freelift Rembrandt kan boven en beneden worden uitgevoerd met diverse soorten uitlopen. Zo kunnen wij de traplift voorzien van een parkeerbocht, zodat u de stoel uit de weg kunt parkeren. Ook is een klaprail mogelijk, de uitklapt wanneer u naar beneden gaat en daarna weer inklapt zodat ook de aanwezig deur normaal gebruikt kan worden.

 

Gebruiksgemak

De lift kunt u eenvoudig bedienen door middel van een joystick. Hiermee laat u de lift stoppen en rijden wanneer u dat wilt. Boven- en onderaan de trap stopt de lift automatisch. Daarom monteren we daar ook een afstandsbediening zodat u altijd de lift naar u toe kunt halen of weg kunt sturen. Om kleine problemen vanaf afstand te kunnen oplossen is er in de armleuning een signaleringsled gemonteerd. Zo kunt u altijd en direct gebruik maken van de lift!

 

Belangrijkste kenmerken

  • - Dé traplift voor de binnenzijde (spilzijde) van de trap. Tevens geschikt voor draaitrap of spiltrap.
  • - Ruime keuze aan stoelen, beschikbaar in verschillende kleuren.
  • - Enkele ronde rail, keuze uit drie standaardkleuren. Tegen meerprijs verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur.
  • - De slankste monorail in de markt; diameter is slechts 76 mm .
  • - Optioneel uit te voeren met automatisch opklapbare voetenplank en automatische draaifunctie van de stoel.
  • - Voor uw veiligheid: standaard leveren wij de Rembrandt met een veiligheidsgordel.
  • - Maximaal draagvermogen 125 kg.

 

Beeldmateriaal