Freelift Van Gogh

Freelift Van Gogh


Traplift voor trap met bocht

Freelift van Gogh

De traplift voor de brede zijde van uw trap.

Speciaal voor de buitenzijde van de trap is de Freelift van Gogh ontworpen. De prijs-/ kwaliteitverhouding en de uitgebreide toepasbaarheid maakt deze traplift een van de best verkochte curve trapliften ter wereld!

 

Welke gemakken biedt de Freelift Van Gogh?

De Freelift Van Gogh is evenals onze andere trapliften leverbaar met verschillende typen stoelen in verschillende kleuren. U kunt zelf een keuze maken, passend bij uw interieur. Bij Handicare kunt u uw traplift ook voorzien van handige extra functies.

Deze traplift is geschikt voor iedere trap en biedt u dan ook een oplossing op maat. Bovendien voldoet de Freelift Van Gogh uiteraard ook aan de hoogste veiligheidseisen.

 

Wat is voor u de beste trapliftstoel?

Voor de Freelift Van Gogh levert Handicare drie verschillende stoelen: de Elegance, Plus of Classic stoel. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor deze altijd in uw intereur passen! Zelf kunt u een keuze maken uit ons uitgebreide assortiment comfortabele stoelen voor onze Freelift trapliften.

Elegance stoel

De nieuwe Elegance trapliftstoel zorgt voor een harmonieuze combinatie van verfijnd comfort en elegant design. Het comfort blijkt onder andere uit de extra zachte zitting. Om de zitting breder te maken kunt u de armleuningen ook verder uit elkaar plaatsen. De Elegance trapliftstoel heeft een stijlvolle bekleding met een luxueuze uitstraling. De stoel is zeer duurzaam en eenvoudig te reinigen door de beschermende laag van de bekleding.

De Elegance trapliftstoel is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

 

 

 

Plus stoel

Een eenvoudig en stijlvol ontwerp. De Plus stoel biedt u gemak tegen een basisprijs. Deze stoel is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Bovendien hebt u de keuze uit een slijtvaste, stoffen bekleding of een bekleding met leernerf in de kleur crème.

De Plus trapliftstoel is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

 

 

 

Classic stoel

De Classic trapliftstoel is een ergonomisch gevormde stoel met een hoog zitcomfort. Deze hoogwaardige stoel is ontwikkeld in samenwerking met fysio- en ergotherapeuten. De Classic stoel wordt gekenmerkt door een luxe kunststof bekleding met leernerf, die eenvoudig te reinigen is.

De Classic trapliftstoel is verkrijgbaar in devolgende kleuren:

 

 

 

Functies


Handicare trapliften biedt u verschillende opties voor de Freelift Van Gogh, afhankelijk van welke stoel u kiest.

 

Draaifunctie

Handicare levert alle stoelen standaard met een handmatige draaifunctie. De draaifunctie zorgt ervoor dat de stoel in de richting van de overloop draait. Op deze manier kunt u gemakkelijker afstappen.

Als extra optie kunnen zowel de Classic als de Elegance stoel voorzien worden van een automatische draaifunctie, ook wel autoswivel genoemd.

 

Inklapbaar

Alle stoelen zijn uitgerust met een opklapbare voetenplank, zitting en armleuningen. Zo blijft er meer ruimte voor andere trapgebruikers wanneer u de traplift niet gebruikt.

 

Diverse uitlopen van de rail

De Freelift Van Gogh kan boven en beneden worden uitgevoerd met diverse soorten uitlopen. Zo kunnen wij de traplift voorzien van een parkeerbocht, zodat u de stoel uit de weg kunt parkeren. Ook is een klaprail mogelijk, de uitklapt wanneer u naar beneden gaat en daarna weer inklapt zodat ook de aanwezig deur normaal gebruikt kan worden.

 

Gebruiksgemak

De lift kunt u eenvoudig bedienen door middel van een joystick. Hiermee laat u de lift stoppen en rijden wanneer u dat wilt. Boven- en onderaan de trap stopt de lift automatisch. Daarom monteren we daar ook een afstandsbediening zodat u altijd de lift naar u toe kunt halen of weg kunt sturen. Om kleine problemen vanaf afstand te kunnen oplossen is er in de armleuning een signaleringsled gemonteerd. Zo kunt u altijd en direct gebruik maken van de lift!

 

Belangrijkste kenmerken

  • - Eén van de best verkochte curvetrapliften wereldwijd!
  • - Dé oplossing voor de buitenzijde van uw trap.
  • - Enkele ronde rail.
  • - Keuze uit de Plus, Classic of Elegance stoel, leverbaar in verschillende kleuren.
  • - Zelfs standaard is deze traplift al heel compleet.
  • - Optioneel uit te voeren met automatisch opklapbare voetenplank en automatische draaifunctie van de stoel.
  • - Voor uw veiligheid: standaard leveren wij de Rembrandt met een veiligheidsgordel.
  • - Maximaal draagvermogen 125 kg.

 

Beeldmateriaal