Minivator 2000

Minivator 2000


Traplift aan de binnenzijde van uw trap.

Minivator 2000

De traplift strak aan de binnenzijde van uw trap.

De Minivator 2000 is door zijn unieke ontwerp de enige lift op de markt die zo'n krappe bocht kan maken. Hierdoor kunnen andere traplopers optimaal gebruik blijven maken van de trap.

 

Welke gemakken biedt de Minivator 2000?

De Minivator 2000 wordt gekenmerkt door zijn dubbele, ronde rail. Deze rail kunnen wij leveren in alle kleuren. De stoel van de Minivator 2000 is leverbaar in 6 verschillende kleuren. Dankzij de vele keuzemogelijkheden is de lift volledig aan te passen aan uw wensen en aan uw interieur! Handicare biedt u bovendien diverse handige fucties, zodat u uw traplift ook nog eens geheel naar eigen wens kunt laten produceren.

 

Wat is voor u de beste trapliftstoel?

Voor de Minivator 2000 levert Handicare drie verschillende stoelen: de Elegance, Plus of Classic stoel. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor deze altijd in uw intereur passen! Zelf kunt u een keuze maken uit ons uitgebreide assortiment comfortabele stoelen voor onze Minivator trapliften.

Elegance stoel

De nieuwe Elegance trapliftstoel zorgt voor een harmonieuze combinatie van verfijnd comfort en elegant design. Het comfort blijkt onder andere uit de extra zachte zitting. Om de zitting breder te maken kunt u de armleuningen ook verder uit elkaar plaatsen. De Elegance trapliftstoel heeft een stijlvolle bekleding met een luxueuze uitstraling. De stoel is zeer duurzaam en eenvoudig te reinigen door de beschermende laag van de bekleding.

De Elegance trapliftstoel is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

 

 

 

Plus stoel

Een eenvoudig en stijlvol ontwerp. De Plus stoel biedt u gemak tegen een basisprijs. Deze stoel is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Bovendien hebt u de keuze uit een slijtvaste, stoffen bekleding of een bekleding met leernerf in de kleur crème.

De Plus trapliftstoel is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

 

 

 

Classic stoel

De Classic trapliftstoel is een ergonomisch gevormde stoel met een hoog zitcomfort. Deze hoogwaardige stoel is ontwikkeld in samenwerking met fysio- en ergotherapeuten. De Classic stoel wordt gekenmerkt door een luxe kunststof bekleding met leernerf, die eenvoudig te reinigen is.

De Classic trapliftstoel is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

 

 

 

Functies


Handicare trapliften biedt u verschillende opties voor de Minivator 2000, afhankelijk van welke stoel u kiest.

 

Draaifunctie

Handicare levert alle stoelen standaard met een handmatige draaifunctie. De draaifunctie zorgt ervoor dat de stoel in de richting van de overloop draait. Op deze manier kunt u gemakkelijker afstappen.

Als extra optie kunnen zowel de Classic als de Elegance stoel voorzien worden van een automatische draaifunctie, ook wel autoswivel genoemd.

 

Inklapbaar

Alle stoelen zijn uitgerust met een opklapbare voetenplank, zitting en armleuningen. Zo blijft er meer ruimte voor andere trapgebruikers wanneer u de traplift niet gebruikt.

 

Diverse uitlopen van de rail

De Minivator 2000 kan boven en beneden worden uitgevoerd met diverse soorten uitlopen. Zo kunnen wij de traplift voorzien van een parkeerbocht, zodat u de stoel uit de weg kunt parkeren. Ook is een klaprail mogelijk, de uitklapt wanneer u naar beneden gaat en daarna weer inklapt zodat ook de aanwezig deur normaal gebruikt kan worden.

 

Gebruiksgemak

De lift kunt u eenvoudig bedienen door middel van een joystick. Hiermee laat u de lift stoppen en rijden wanneer u dat wilt. Boven- en onderaan de trap stopt de lift automatisch. Daarom monteren we daar ook een afstandsbediening zodat u altijd de lift naar u toe kunt halen of weg kunt sturen. Om kleine problemen vanaf afstand te kunnen oplossen is er in de armleuning een signaleringsled gemonteerd. Zo kunt u altijd en direct gebruik maken van de lift!

 

Belangrijkste kenmerken

  • - Krapste binnenbocht die verkrijgbaar is.
  • - Uit te voeren met diverse automatische opties.
  • - Standaard voorzien van opklapbare voetenplank en draaifunctie van de stoel.
  • - Voorzien van een dubbele ronde rail.
  • - Geleverd met twee afstandbedieningen.
  • - Leverbaar in 6 kleuren bekleding voor de stoel.
  • - Rail beschikbaar in alle kleuren.
  • - Maximaal draagvermogen 115 kg, optioneel extra draagvermogen 137 kg.

 

Beeldmateriaal