Minivator 1000

Minivator 1000


Minivator 1000

Minivator 1000 buitengebruik

De éxtra smalle traplift die u ook buiten kunt plaatsen

De Minivator 1000 is dé oplossing voor als u een smalle trap heeft. De Minivator 1000 is de smalste rechte traplift die te krijgen is. Een ander groot voordeel is dat u deze traplift buiten kunt plaatsen. Tenslotte is de Minivator 1000 ook nog eens de lift van Handicare met het hoogste maximale gebruikersgewicht.

 

Welke gemakken biedt de Minivator 1000?

Deze lift is, door de verschillende functies, volledig aan te passen aan uw persoonlijke smaak. Zo kunt u onder andere een stoel naar wens uitkiezen en kunt u kiezen voor plaatsing buiten of een automatisch opklapbare voetenplank.

 

Wat is voor u de beste trapliftstoel?

De stoel van de Minivator 1000 wordt door Handicare in leatherlook materiaal geleverd dat makkelijk schoon te houden is. De stoel is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Zo is er altijd een kleur beschikbaar die u wenst en die in uw interieur past.

 

Minivator 1000 stoel

Naast de standaardstoel kunt u ook kiezen voor de stastoel. Als u moeite heeft uw knieën of heupen te buigen is deze stoel ideaal voor u. U gaat staand naar de bovenverdieping in plaats van zittend. De Minivator 1000 is de ideale oplossing voor wanneer u een zeer smalle trap heeft (minimaal 60 cm breed). Ook deze stoel is verkrijgbaar in zes kleuren.

De Minivator 1000 is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

 

 

 

Functies


Trapliftstoel Minivator 1000

Trapliftstoel Minivator 1000

Stastoel Minivator 1000

Stastoel Minivator 1000

Handicare levert de Minivator 1000 met diverse functies. Zo kunt u uw traplift volledig aanpassen aan uw wensen.

 

Opklapbare voetenplank

Handicare levert de Minivator 1000 standaard met een opklapbare voetenplank. Standaard wordt deze handmatig bediend, optioneel kan deze automatisch worden uitgevoerd. Dankzij de opklapfunctie neemt de lift nog minder ruimte in op de trap. Zo houdt u meer ruimte over voor andere trapgebruikers.

 

Opladen en rail

De Minivator 1000 heeft een aluminium rail die twee laadpunten bevat. Handicare produceert de Minivator 1000 met duurzaam en slijtvast materiaal. Hierdoor is het mogelijk de traplift buiten te plaatsen. Ook wanneer u een trap in uw tuin heeft, kunt u nu weer eenvoudig overal komen.

Als u in uw huis te maken hebt met een deur die naast de trap uitkomt, dan is de klaprail voor u de ideale oplossing. Dankzij de klaprail kunt u het onderste deel van de rail wegklappen waardoor de rail geen blokkade vormt.

 

Automatische draaifunctie van de stoel

Ten slotte kunt u kiezen voor een automatische dan wel handbediende draaifunctie van de stoel. Hiermee draait de stoel in de richting van de overloop zodat u gemakkelijker af kunt stappen wanneer u bovenaan de trap bent aangekomen.

 

Belangrijkste kenmerken

  • - Stoel aan te passen naar wens, leverbaar in zes verschillende kleuren
  • - Buiten plaatsen mogelijk
  • - Twee oplaadpunten
  • - Uit te breiden met automatische klaprail
  • - Uit te breiden met opklapbare voetenplank
  • - Uit te rusten met automatische draaifunctie van de stoel
  • - Maximaal draagvermogen 137 kg., optioneel uit te breiden naar 160 kg

 

Beeldmateriaal