Minivator Simplicity

Minivator Simplicity


Traplift voor rechte trap

Minivator Simplicity

De veilige en voordelige trapliftoplossing.

Bent u op zoek naar een voordelige trapliftoplossing, dan is de Minivator Simplicity precies de traplift voor u. Met deze traplift bespaart u kosten op de aanschaf van uw lift, zonder dat u afbreuk doet aan uw veiligheid.

 

Welke gemakken biedt de Minivator Simplicity?

De bediening van de Minivator Simplicity is ontwikkeld in overleg met ergotherapeuten. Hierdoor is de traplift eenvoudig te bedienen, ook door mensen die moeite hebben met het bewegen van hun gewrichten, bijvoorbeeld als u reuma hebt.

De stoel van de Simplicity is bekleed met een zandkleurige stof in leernerf die zeer eenvoudig te reinigen is. Standaard leveren wij de Minivator Simplicity met een veiligheidsgordel. Bovendien heeft u de keuze uit een groot aantal verschillende functies.

 

Met welke stoel wordt de Minivator geleverd?

De stoel van de Simplicity wordt uitgevoerd in zandkleur. De bekleding is gemakkelijk te reinigen doordat deze uitgevoerd is in leernerf.

De Minivator Simplicity is alleen te verkijgen in zandkleur:

 

 

 

Functies


Trapliftstoel Minivator

Trapliftstoel Minivator Zand

Handicare trapliften biedt u verschillende opties voor de Minivator Simplicity, hieronder een korte opsomming.

 

Continue oplaadfunctie

Een van de grote voordelen van de Simplicity is de continue oplaadfunctie. Dit houdt in dat de traplift niet op één punt geparkeerd hoeft te worden om op te laden. Hierdoor wordt de lift over de gehele lengte van de rail wordt opgeladen zodat u altijd naar boven of beneden kan!

 

Automatisch opklapbare voetenplank

De Minivator Simplicity heeft verschillende opties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een automatisch opklapbare voetenplank. U voorkomt hiermee dat u voorover moet buigen om de voetenplank op te klappen doordat deze automatisch opklapt. Deze functie bedient u met een speciale schakelaar in de armleuning van de stoel terwijl u zit! Met het opklappen van de voetenplank zorgt u ervoor dat de traplift nog minder ruimte op de trap inneemt.

 

Automatische schuifrail

Naast de automatisch opklapbare voetenplank kunt u kiezen voor een automatische schuifrail. De automatische schuifrail is een bijzonder handig systeem: De schuifrail is iets korter dan de lengte van uw trap. Wanneer u de trap nu op- of afgaat met de traplift, zal de rail over de trap met u meebewegen. Voordat u boven- of onderaan de trap bent aangekomen, heeft de rail het eindpunt al bereikt.

Op deze manier kunt u veilig afstappen. Als zowel boven- als onderaan de trap de vrije doorgang wordt geblokkeerd door de rail is dit een handige oplossing! worden van een automatische draaifunctie, ook wel autoswivel genoemd.

 

Belangrijkste kenmerken

  • - Voordelig en veilig.
  • - Uit te breiden met automatisch opklapbare voetenplank of schuifrail.
  • - Uitbreidbaar met automatisch bedienbare voetenplank.
  • - Maximaal draagvermogen 140 kg. Wanneer u kiest voor een schuifrail is dit 120 kg.
  • - Continue oplaadfunctie.

 

Beeldmateriaal