Minivator Simplicity Plus

Minivator Simplicity Plus


Traplift voor rechte trap

Minivator Simplicity Plus

De voordelige traplift met automatische functies

De Minivator Simplicity Plus is de luxe variant van de Minivator Simplicity. De Minivator Simplictity is de voordelige en veilige lift van Handicare, de Simplicity Plus is hetzelfde maar gecombineerd met het comfort van automatische functies. Bovendien is de stoel verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

 

Wat is voor u de beste trapliftstoel?

Voor de Minivator Simplicity Plus levert Handicare twee verschillende stoelen: standaard zitstoel en de stastoel. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor deze altijd in uw intereur passen! Zelf kunt u een keuze maken uit ons assortiment stoelen voor onze Minivator trapliften.

 

Minivator Simplicity Plus stoel

De trapliftstoel van de Simplicity Plus is leverbaar in 6 verschillende kleuren. Hierdoor is er altijd een kleur beschikbaar die bij uw interieur past of op een andere manier naar uw zin is! De stof van de stoel wordt uitgevoerd in leernerf, dat gemakkelijk schoon te houden is.

Behalve de standaard stoel is de Simplicity+ ook uit te voeren met een stastoel. Voor mensen die moeite hebben hun knieën of heup te buigen is deze stoel de ideale oplossing. Ook wanneer u een zeer smalle trap heeft van minimaal 60 cm breed, is deze stastoel de ideale oplossing! Beide stoelen zijn leverbaar in zes verschillende kleuren.

De Simplicity Plus trapliftstoel is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

 

 

 

Functies


Trapliftstoel Minivator

Trapliftstoel Simplicity Plus

Stastoel Minivator Simplicity Plus

Stastoel Simplicity Plus

Handicare trapliften biedt u verschillende opties voor de Simplicity Plus, hieronder een korte opsomming.

 

Continue oplaadfunctie en veiligheid

Net als de Simplicity wordt de Simplicity + uitgevoerd met de continue oplaadfunctie. Dit betekent dat de accu van uw traplift over de hele lengte van de rail opgeladen wordt. Hierdoor kunt u de lift op elk punt op de trap stilzetten en wordt hij altijd opgeladen. Uit veiligheidsoogpunt leveren wij de Simplicity Plus standaard met veiligheidsgordel.

 

Opklapbare voetenplank

De Simplicity Plus is verder leverbaar met een aantal automatische opties. U kunt onder andere kiezen uit de volgende opties: automatisch of handmatig bediende opklapbare voetenplank, hiermee kunt u de voetenplank omhoog klappen waardoor de traplift zo min mogelijk ruimte op de trap inneemt. Het voordeel van een automatisch opklapbare voetenplank is dat u niet hoeft te bukken, waardoor u uw rug minder belast.

 

Diverse uitlopen van de rail

De Minivator Simplicity Plus kan voorzien worden van een klaprail of een automatische schuifrail.

Als u in uw huis te maken hebt met een deur die naast de trap uitkomt, dan is de klaprail voor u de ideale oplossing. Dankzij de klaprail kunt u het onderste deel van de rail wegklappen waardoor de rail geen blokkade vormt.

Verder kan deze traplift ook geleverd worden met een automatische schuifrail. De schuifrail is iets korter dan de lengte van uw trap. Wanneer u de trap nu op- of afgaat met de traplift, beweegt de rail over de trap met u mee. De rail heeft het eindpunt al bereikt voordat u boven- of onderaan de trap bent aangekomen. Zo kunt u veilig afstappen. Wanneer de vrije doorgang onderaan de trap wordt geblokkeerd door de rail is dit de ideale oplossing.

 

Automatische draaifunctie van de stoel

Ten slotte kunt u kiezen voor een automatische dan wel handbediende draaifunctie van de stoel. Hiermee draait de stoel in de richting van de overloop zodat u gemakkelijker af kunt stappen wanneer u bovenaan de trap bent aangekomen.

 

Belangrijkste kenmerken

  • - Stoel aan te passen naar wens, leverbaar in zes verschillende kleuren.
  • - Stastoel mogelijk.
  • - Uit te breiden met automatisch opklapbare voetenplank, klaprail, automatische schuifrail.
  • - Uit te rusten met automatische draaifunctie van de stoel.
  • - Standaard maximaal draagvermogen 140 kg. Wanneer u kiest voor een schuifrail is dit 120 kg.
  • - Dé voordelige oplossing met automatische opties.

 

Beeldmateriaal