Kosten


 

Wat kost een traplift advies?

Onze trapliftadviseur komt u geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van een traplift. Kosten worden hier niet voor gerekend. Ook de offerte die de adviseur voor u opstelt is geheel vrijblijvend. U kunt er dan nog even rustig over nadenken en het er eventueel met anderen in uw omgeving over hebben.

 

Hoe kan ik een traplift betalen?

Er zijn verschillende manieren om uw traplift te betalen. U kunt de traplift zelf betalen, u kunt gebruik maken van subsidie of u kunt de traplift financieren bij ons. Indien u hier meer over wilt weten, neem dan contact met ons op.

 

Kan ik een traplift vergoeding krijgen?

In sommige gevallen kunt u gebruik maken van een traplift vergoeding. Kosten worden zo gedrukt en de traplift wordt op die manier soms net iets beter betaalbaar. Een traplift vergoeding dient u zelf aan te vragen bij uw gemeente. De vergoeding die de Nederlandse overheid verstrekt valt onder de Wet Maatschappelijk Ondersteuning (WMO) of het Persoonsgebonden Budget (PGB). Bezoek onze pagina over de WMO of de pagina over het PGB als u meer wilt weten over een traplift vergoeding.


Helaas zijn er geen producten die voldoen aan uw selectie. Indien u het product niet kunt vinden, kunt u ons uiteraard bellen op 0318-690471. Graag helpen wij u verder.

Kunt u het product dat u zoekt niet vinden in de categorie Kosten? Wellicht wilt u eens kijken bij de hoofdcategorie Veelgestelde vragen. Indien u vragen hebt, kunt u ons uiteraard ook mailen of u kunt ons bellen op 0318-690471. Ook kunt u het contactformulier invullen op deze pagina. Bent u benieuwd naar onze openingstijden? Klik dan hier.