Waarom Handicare

Waarom Handicare


Het alledaags leven eenvoudiger maken

Wij begrijpen uw wens om veilig en comfortabel in uw eigen huis te blijven wonen. Natuurlijk wilt u alle ruimtes in uw huis kunnen bereiken zonder hierbij beperkt te worden door fysieke belemmeringen. Daarbij heeft u behoefte aan een eersteklas dienstverlening om uw traplift zonder problemen te kunnen gebruiken. Daarnaast bent u op zoek naar een luisterend oor en een persoonlijke oplossing die aan uw behoeften voldoet.

Handicare begrijpt uw behoeften. Wij hebben onze klantgerichtheid dan ook als volgt geformuleerd: ‘Make everyday life easier’.

Bent u ook benieuwd wat Handicare u te bieden heeft?

Handicare ontwikkelt haar producten vanuit de wensen van haar klanten. Daarom zijn wij regelmatig in gesprek met toekomstige en ervaren Handicare gebruikers. De bevindingen van onze gebruikers worden zo optimaal mogelijk vertaald naar onze producten, wat resulteert in een eigentijds, innovatief pakket aan mogelijkheden. Op deze manier doen wij ons best om uw vragen te beantwoorden en aan uw eisen en verwachtingen te voldoen. Voor de uitvoering hiervan gebruiken wij kwalitatief hoogwaardige materialen gecombineerd met up-to-date techniek.

 

Een oplossing voor elk type huis

Door de jaren heen hebben wij alle typen huizen voorzien van een traplift. Ons aanbod van trapliften is meegegroeid met de eisen van de tijd en voor elke situatie biedt het een oplossing. Omdat ons assortiment zeer uitgebreid is, is het mogelijk in elk type huis een traplift te plaatsen.

 

Waarom een Handicare traplift?

 

Voor een korte opsomming van de belangrijkste redenen, klik hier!