Kwaliteit

Kwaliteit


Wij zijn trots op de kwaliteit van ons product. Onze inzet voor de kwaliteit van onze trapliften is erkend door Bureau Veritas en beloond met twee ISO-certificaten. Op deze manier laten we blijken dat we op internationaal niveau aan de strenge eisen van het ISO voldoen.

De kwaliteit van onze producten komt onder andere tot uiting in de veiligheid van onze trapliften. Wij zijn hier dan ook continu mee bezig. Dit is terug te vinden in de verschillende veiligheidsmaatregelen die op de liften zijn geïnstalleerd.

Onze adviseurs hebben een gedegen opleiding gehad, worden regelmatig bijgeschoold en zijn zeer ervaren. Ook zijn ze perfect op de hoogte van de laatste technieken, mogelijkheden en toepassingen. Bovendien denken zij oplossingsgericht met u mee. Handicare adviseert niet alleen over trapliften maar produceert deze ook zelf in de eigen fabrieken. Deze staan in Engeland en Heerhugowaard. Op deze manier houden wij de communicatielijnen tussen de trapliftadviseur, het backoffice en de fabriek zeer kort. Op deze manier garanderen wij snelle service en vakkundig advies. Dit is waar Handicare om bekend staat en het zorgt altijd voor tevreden klanten!

CE-keurmerkTÜV Sud keurmerkISO 14001 gecertificeerdISO 9001 gecertificeerdEN81-40 keurmerk