Referenties

Referenties


Als u meer wilt weten over hoe anderen trapliften ervaren, is dat niet eenvoudig te vinden op internet. Het zou echter erg fijn voor u zijn om te lezen hoe andere klanten onze trapliften beoordelen. Deze beoordeling is natuurlijk van verschillende zaken afhankelijk: Hoe u werd geholpen, hoe u te woord werd gestaan, hoe het werd uitgelegd en uiteraard; hoe bevalt tenslotte het gebruik van de traplift?

Door de jaren heen hebben wij duizenden klanten aan een traplift geholpen. Sommigen hiervan zijn zelfs zo tevreden over de traplift en onze dienstverlening dat zij hun ervaringen graag met u delen.

Hieronder ziet u een aantal referenties van onze klanten. Wellicht helpt dit u in het maken van uw keuze.

 

Reviews van andere Handicare trapliftgebruikers


"Vandaag is een van uw trapliften bij ons geïnstalleerd. We willen u graag laten weten hoe wij onder de indruk waren van de jongeman die de traplift installeerde. Hij was beleefd, behulpzaam, met zoveel respect voor onze leeftijd en een geweldige vakman."
Mevrouw Bussum uit Naarden: "Had ik maar eerder een traplift in huis genomen. De keuze voor de juiste lift was dan ook niet 1-2-3 gemaakt. Keer op keer heb ik de keuze uitgesteld. Het traplopen ging immers nog net. Bovendien dacht ik: ‘ik ben toch niet oud en gehandicapt?’ Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en voor een traplift van Handicare Trapliften gekozen. Het model 'Freelift Picasso' bood de ideale oplossing voor mijn rechte trap. De slijtvaste rail is zilver grijs van kleur en de gekozen lift past prima bij mijn interieur."
"Wij zijn nog het meest onder de indruk van de efficiency van iedereen in het team die met ons te maken heeft gehad… tot aan de installateur en adviseur die ons bezocht hebben aan toe. Gemaakte afspraken en beloften werden nagekomen door iedereen."
Ook de heer Veenman is in zijn nopjes sinds hij met zijn lift van Handicare Trapliften moeiteloos de trap neemt. De heer Veenman: “Mijn traplift is compleet aangepast op mijn ronde trap. De installatie was overigens in een halve dag gebeurd! Bovendien heb ik de lift van Handicare Trapliften gecombineerd met stoeltype 'Classic', waarbij ik zelf de kleur kon uitkiezen. Een prachtige combinatie!”
De Freelift Rembrandt stemt meneer Gerards uit Almere zeer vrolijk. Met deze traplift kan hij weer probleemloos op meerdere verdiepingen in zijn huis komen. "Dit had ik veel eerder moeten doen”, aldus de heer Gerards.

Goedemorgen,

Ik schrijf u om mijn oprechte dank uit te brengen voor de erg snelle en professionele service die we van u hebben ontvangen. Zoals u zich misschien kunt herinneren was ‘tijd’ het belangrijkste bij deze installatie en u bent erg goed geslaagd voor deze uitdaging.

Ook de installateur moet ik complimenteren. Ondanks dat hij werd opgehouden in het verkeer kwam hij op tijd aan en hij was uitzonderlijk professioneel in het uitvoeren van zijn werk. De installatie zelf was erg netjes en schoon en hij kwam pas weer tevoorschijn toen deze voltooid was. De overdracht en de operationele training waren zeer goed gepresenteerd. Geeft u mijn complimenten over aan de betreffende installateur.

Zonder twijfel beveel ik uw bedrijf aan bij anderen.

Jeanette van Schoorl: “Mensen in mijn omgeving zeiden zo vaak tegen me: 'Jeanette, 't is levensgevaarlijk dat jij de trap nog gebruikt!' Ik ben wel een eigenwijze donder, maar hier kon ik toch echt niet meer omheen. Het advies van mijn huisarts gaf de doorslag en inmiddels kan en wil ik niet meer zonder mijn traplift.”

Ook uw verhaal delen? Bent u ook een klant en wilt u uw verhaal graag delen? Neem dan contact met ons op of vul ons contactformulier in.

 

Referenties

Contact Informatie

* Verplichte velden