Waarom kiest u voor Handicare

Waarom kiest u voor Handicare


Waarom anderen voor Handicare kozen:


"Vandaag is een van uw trapliften bij ons geïnstalleerd. We willen u graag laten weten hoe wij onder de indruk waren van de jongeman die... (lees meer)


Mevrouw Bussum uit Naarden: "Had ik maar eerder een traplift in huis genomen. De keuze voor de juiste lift was dan ook niet 1-2-3... (lees meer)


"Wij zijn nog het meest onder de indruk van de efficiency van iedereen in het team die met ons te maken heeft gehad. Tot aan... (lees meer)


Ook de heer Veenman is in zijn nopjes sinds hij met zijn lift van Handicare Trapliften moeiteloos de trap neemt. De heer Veenman: “Mijn traplift is... (lees meer)

Uiteraard zijn er diverse redenen op te noemen om voor een traplift van Handicare Trapliften te kiezen. Niet alleen vanwege ons persoonlijke contact met de klant, ook vanwege onze uitstekende service. Dit is echter niet alles wat wij u bieden. Ons uitgebreide assortiment garandeert voor u een ruime keuze. Een keuze die aansluit bij uw smaak. U moet echter zélf een goed gevoel hebben bij de leverancier waar u voor kiest.

Natuurlijk kunnen wij u in het kort iets vertellen over ons bedrijf en waar wij voor staan. Daarom hebben wij de belangrijkste 7 voordelen in het kort voor u op een rijtje gezet.

 

De 7 voordelen van Handicare Trapliften


 1. 1. Persoonlijk advies door ervaren deskundigen
 2. Omdat iedere situatie verschillend is, hebt u gedegen advies nodig. Wij hebben goed opgeleide adviseurs met ruime ervaring.

   

 3. 2. Voor iedere trap een passend product
 4. Ongeacht wat voor trap u heeft, voor iedere situatie bieden wij een oplossing op maat.

   

 5. 3. Een zeer uitgebreide keuze
 6. Bij ons bent u altijd verzekerd van een product dat voldoet aan uw wensen en eisen. Van zeer eenvoudig tot erg luxe, met verschillende kleuren en in diverse maten, kunt u bij ons altijd het product vinden dat u zoekt.

   

 7. 4. Wij zitten altijd bij u in de buurt
 8. Met adviseurs en monteurs door het hele land, van Limburg tot Groningen en van Twente tot Zeeland, kunnen wij u altijd en overal de service en garantie bieden die u verwacht en wenst.

   

 9. 5. 2 jaar garantie op uw product
 10. U krijgt bij ons 24 maanden garantie op uw product.

   

 11. 6. Storingsdienst: 24 uur per dag, 7 dagen per week service
 12. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar. Zo bent u altijd verzekerd van goede garantie en service.

   

 13. 7. U bent verzekerd van optimale veiligheid
 14. Wij van Handicare testen onze trapliften op continue basis op diverse veiligheidspunten. Standaard is uw traplift dan ook voorzien van de volgende veiligheidsonderdelen:

  - Veiligheidsgordel
  - Afstandbediening