Trapliften

Trapliften


GOEDmobiel - Traplift-expert.nl is officiële dealer van de Handicare Trapliften. Wij zijn voorzien van een volledig ingerichte winkel van circa 550m2. Onze winkel ligt zeer centraal in Ede (gld). In onze winkel hebben wij een zeer groot assortiment van diverse hulpmiddelen. Denk hierbij aan scootmobielen, rollators, rolstoelen, sta-op stoelen en veel meer. Onze winkel is zeer eenvoudig te bereiken via de A12 of A30. De showroom van in totaal 550 m2 is volledig ingericht om de door u gewenste producten te zien en te proberen. U bent van harte welkom.

 

Waarom wij voor Handicare kiezen


Kiest u voor Handicare, dan kiest u voor kwaliteit. En dat is wat wij onze klanten willen leveren. Handicare onderscheidt zich met zijn trapliften van diverse andere traplift producenten en doet dit op diverse manieren. Handicare is de enige traplift producent die zijn trapliften voorziet van een monorail systeem. Dit systeem neemt aanzienlijk minder ruimte in dan andere trapliftsystemen. Verder zit de rail bij dit systeem aan de onderkant. Dit zorgt ervoor dat er veel minder vuil in de rail komt. Bovendien is Handicare de eerste Nederlandse liftfabrikant én expert in seniorenproducten. Wij verkopen dan ook diverse andere Handicare-producten. Daarnaast leveren wij ook scootmobielen, rollators en andere hulpmiddelen.


Handicare trapliften in het kort


Een traplift

Toch de trap blijven gebruiken, ondanks dat het gebruik hiervan u eigenlijk niet zo heel gemakkelijk meer af gaat? Dit kan met een traplift. Veilig zittend op een stoel gaat u de trap op en af over een speciaal ontwikkelde rail, terwijl de eventuele medebewoners of andere trapgebruikers nog steeds de trap kunnen blijven belopen. Een traplift past op elke trap of deze nou smal of breed is, recht is of bochten heeft. Er is altijd een oplossing!

 

Zelfstandigheid

Een traplift biedt u onafhankelijkheid. Dankzij de traplift kunt u zelfstandig in uw eigen huis blijven wonen. Zo vaak u wilt gaat u veilig naar boven of naar beneden, zonder dat u hulp nodig heeft. Het kost u geen energie en het maakt het alledaagse leven gemakkelijker. Wat is er nou prettiger dan zelfstandigheid?


Ervaar een traplift

Kom in onze winkel een traplift uitproberen en ervaar wat een traplift voor u kan betekenen. In onze winkel is een demomodel geplaatst door Handicare Trapliften, zodat u dichtbij en op elk moment een proefrit kunt maken. Om u een product te bieden met kwaliteit en service zoals u dat van ons gewend bent, heeft Easy Q Wheels gekozen voor een samenwerking met Handicare Trapliften.

Handicare Trapliften

Handicare Trapliften is Europa’s oudste fabrikant van trapliften. Sinds 1962 worden deze trapliften geproduceerd en ontwikkeld in Noord-Holland. Met haar uitgebreide assortiment biedt Handicare voor elke trap de optimale trapliftoplossing.

 

De trapliften van Handicare worden ontwikkeld vanuit de wensen van de klant. Door persoonlijk contact en te luisteren naar de wensen en eisen van klanten kunnen huidige en nieuwe gebruikers optimaal bediend worden. Veiligheid en kwaliteit staan uiteraard voorop, maar optimaal comfort, gebruiksgemak en een aansluitend ontwerp zijn voor Handicare minstens zo belangrijk. Dit vindt u terug in de traplift, zo kunt u bijvoorbeeld het uiterlijk van uw traplift aanpassen aan uw eigen interieur.

 

Wilt u weten wat een traplift u kan bieden, wat een traplift kost of heeft u andere vragen? Neem contact op met onze verkoopafdeling op telefoonnummer: 0318-690471 of bezoek onze showroom te Ede. Wij informeren u graag over de trapliften van Handicare of maken vrijblijvend een afspraak bij u thuis met één van de adviseurs.